Kurator vuxenpsykiatriska mottagningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

På vår psykiatriska mottagning i Västervik arbetar du som kurator med psykosocialt utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete. Arbetet är både varierande och stimulerande. Du har ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar – sjuksköterska, läkare, psykolog, kurator, skötare och medicinsk sekreterare.
Fysioterapeut och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner. I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

I tjänsten kan komma att ingå uppdrag som rehabiliteringskoordinator. Erfarenhet eller intresse av försäkringsmedicin är positivt för uppdraget.

Arbetstiden är förlagd till måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren
bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin och/eller påbyggnadsutbildning inom psykiatri.
Du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbete. Du motiveras av att vara del av en större arbetsplats med olika enheter och ser det som en naturlig del att kollegor över enhetsgränserna hjälps åt vid behov.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Psykiatriska mottagningen i Västervik är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Målgruppen för mottagningen är patienter över 18 år som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser.

Psykiatriska öppenvården i Västervik består av psykiatrisk mottagning med beroendeteam samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin.

Förutom utrednings- och behandlingsinsatser arbetar vi också med patient- och närståendeutbildningar avseende flera olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker både individuellt och med olika gruppinriktade psykoedukativa behandlingar som ADHD- och bipolärutbildning.Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/861

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lisa Seger, Enhetschef

0490-865 53
Upplysning om tjänsten

Zandra Arvidsson Holgersson, Kurator

0490-867 39

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 januari 2021 Lämna synpunkter på innehållet