Kurator BUP-mottagningen

Psykiatriförvaltningen söker Kurator BUP-mottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 17 mars.

Vi erbjuder

Nu utökar vi med ytterligare en kurator till vårt team i Västervik!

Hos oss är uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet prioriterade områden. Du får arbeta brett inom kuratorsområdet samtidigt som du får möjligheter att påverka din tjänst. Arbetet sker genom ett tvärvetenskapligt utbud av utrednings- och behandlingsinsatser.

Du arbetar både självständigt och i team med bedömning, behandling och utredning av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang. Vi har också nära samarbete med våra vårdgrannar, t ex inom kommun och andra enheter inom landstinget med verksamhet för barn, ungdomar och familjer. Vi tror det är så vi ger våra patienter den bästa och mest heltäckande vården.

Det finns också goda möjligheter till vidareutbildning. Alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning. På arbetsplatsen finns idag en kuratorsgrupp som innebär aktiv kollegial samverkan. Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet med ambitionen att vara en psykiatri i framkant.

Hos oss hittar du en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar och med ömsesidig respekt för varandras kompetens och person. Vi är lokaliserade i trivsamma lokaler med gångavstånd till Västerviks centrum och sjukhus.
Tjänsten innebär viss tjänstgöring i Vimmerby.

Vi söker

Vi söker dig för en viktig plats i vårt multiprofessionella team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, kuratorer och sekreterare. Hos oss kommer du vara med att utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län. Du har socionomexamen eller liknande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, grundutbildning i psykoterapi är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av, och intresse för arbete inom barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort krävs.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Inom kliniken finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter.
Vi vill se barnet som en del i ett system där barnets behov ska styra våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2019:18

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansök senast:

2019-03-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ulrika Fagerlind

Enhetschef

0490-86428
Upplysning om tjänsten

Emma Nelsson

Kurator

0490-86372

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30