Kurator alt. kurator/leg. psykoterapeut

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till BUP öppenvård Kalmar/Oskarshamn söker vi nu dig som är kurator med intresse för barnpsykiatriskt arbete. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande. 

Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinsk sekreterare där du har möjlighet att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt synsätt. Det finns goda möjligheter till fortbildning och alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning utifrån olika metoder. 

Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en barnpsykiatri i framkant. Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden.

Du kommer att arbeta med bedömning, utredning och behandling av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika professioner och ha kontakt med skola, socialtjänst och vårdgrannar. 

På vår arbetsplats strävar vi efter ett gott klimat för diskussion och dialog. 

Mottagningen i Oskarshamn kommer att flytta in i helt nybyggda lokaler på sjukhusområdet i Oskarshamn under hösten 2019. 

Alla medarbetare har flextid vilket innebär goda möjligheter att påverka arbetsdagen.

Vi söker

Du har socionomexamen. Steg 1-utbildning i psykoterapi är meriterande. Vi är också intresserade av dig som är socionom/leg. psykoterapeut. Vi värderar erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete samt personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Vår arbetsplats

Den specialiserade barn-och ungdomspsykiatrin i Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och en ätstörningsenhet med mottagningar i Kalmar och Västervik i basenheten.

Vi vill se barnet som en del i ett system där barnets behov ska styra våra insatser. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord.

Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/295

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-02

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ingela Liljekvist

0480-831 95
Upplysning om tjänsten

Magnus Jönsson

0480-44 84 88
Upplysning om tjänsten

Sara Alexandersson , SACO

0480-44 84 86

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 3 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet