Kurator

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Du kommer att få ett varierande och stimulerande arbete i Samrehab som är en del av Oskarshamns sjukhus, ett sjukhus med det lilla formatets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Till denna tjänst söker vi dig som vill arbeta på sjukhuset, och samtidigt utforma kuratorns roll till att också verka utanför sjukhuset i en nära vård till patient och anhöriga.Du samarbetar med Samrehabs övriga paramedicinska professioner och ingår i team där kuratorn har en viktig roll. Som kurator på Oskarshamns sjukhus arbetar du mot olika avdelningar och har en nära samverkan med deras medicinska personal.

Arbetet som kurator innebär bland annat att ha samtalskontakt med enskilda patienter och /eller deras anhöriga, att förmedla information om samhällets sociala lagstiftning och service samt ge rådgivning och vägledning i dessa frågor. Utöver detta kommer du att samverka med olika myndigheter kring individärenden.

Vi söker

Vi söker i första hand  dig som är utbildad socionom. Du kan komma att bli aktuell om du har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer är relevant för uppdraget.Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga, arbetar flexibelt, tar eget ansvar och egna initiativ, samt främjar god teamsamverkan.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Du kommer att jobba på Oskarshamns sjukhus, ett sjukhus med det lilla formatets fördelar med snabbabeslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. På vår enhet arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter,kuratorer, dietister, medicinska sekreterare och rehabassistenter.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/960

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-12
Upplysning om tjänsten

Helen Lilja, helen.lilja@regionkalmar.se

0499-489 44
Upplysning om tjänsten

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30