Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Kundtjänstmedarbetare

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som trafikassistent i en variationsrik och stimulerande miljö där dina insatser gör skillnad för länets invånare varje dag. Tjänsten är placerad på basenhet Serviceresor där du tillsammans med kollegor ansvarar för att samordna trafiken på ett effektivt sätt, med resenärernas önskemål om trygghet och service i centrum. 

Vi söker

Vi söker trafikassistent till kundtjänst vid Kalmar länstrafik. Som Trafikassistent arbetar du med att ta emot beställningar via telefon och samordna resor. På vår basenhet samordnas resor som färdtjänst, sjukresor och annan anropsstyrd trafik i Region Kalmar län.

Vi arbetar tillsammans för att utveckla vår gemensamma verksamhet.

Verksamheten finns placerad på tre orter i länet: Högsby, Kalmar och Oskarshamn. Kundtjänsten finns placerad i Högsby.

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och en god datorvana. För att du ska trivas hos oss tänker vi att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. 

Inom arbetsplats sker många kontakter med kunder, förare, trafikföretag och vården, vilket innebär att du måste ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt lätt för att kommunicera med andra människor, även under stressade situationer.

Arbetet ställer stora krav på servicekänsla och att du är lyhörd för kundens behov. Verksamheten kräver att du snabbt kan ställa om till nya förutsättningar.

På vår arbetsplats jobbar vi utifrån våra värdeord öppet, engagerad och kunnigt. Det ställer krav på att du är serviceinriktad och har kund i fokus.

Arbetstiden är schemalagd vilket innebär tjänstgöring såväl dag- som kvällstid och helger, dvs oregelbundna arbetstider. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval och kan komma att kontakta dig innan ansökningstiden gått ut.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar 6 månader provanställning och därefter tillsvidareanställning.

Vår arbetsplats

Vår arbetsplats präglas av medarbetare med ett högt servicetänkande och med ett fokus på gemensamma mål. Vi arbetar tillsammans med en vilja att göra varje dag lite bättre.

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi som arbetar på Kalmar länstrafik jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Tillsammans säkerställer vi att det är möjligt att resa till och från bland annat arbete, skola, fritidsaktiviteter och sjukvård.

Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik. Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade företag som kör och underhåller fordonen som trafikerar kollektivtrafiken. Vi som jobbar på Kalmar länstrafik är därmed dem som bland annat trafikleder, planerar, och administrerar kollektivtrafiken.
Vi är ca 110 medarbetare på tre olika kontor. Huvudkontoret är placerat i Högsby och det finns kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/709

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/vecka

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-08
Upplysning om tjänsten

Daniel Backenius, 1:a linjens chef

010-2121127
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-chef

010-2121110
Upplysning om tjänsten

Annica Jörgensen, Vision

072-9775612

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30