Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Kundtjänstmedarbetare

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder 

sommarjobb i vår kundtjänst. Dina arbetsuppgifter handlar i huvudsak om att besvara kundens frågor, ge information om tjänster och biljetter, ta emot beställningar, sköta reklamationer och ge teknisk support. Du hjälper resenärer där resan brustit med nya lösningar för att de ska komma fram till sin destination. Det vanligaste är att kunderna tar kontakt via telefon men det sker även genom e-post, sociala medier och fysiska besök.

Vår kundtjänst är öppen stora delar av dygnet och alla veckans dagar. Arbetspassen kommer därmed att innebära dagtid, kväll och helg.

Vi söker

Vi söker dig som är född 2006 eller tidigare och som tycker om att hjälpa andra, har en positiv attityd och hög servicekänsla.

Du trivs med datorn och telefonen som arbetsredskap. Du har goda kunskaper i att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i att söka och ta till dig information och intresse för att guida kunder i Kalmar länstrafiks app. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi går igenom alla ansökningar löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi som arbetar på Kalmar länstrafik jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Tillsammans säkerställer vi att det är möjligt att resa till och från bland annat arbete, skola, fritidsaktiviteter och sjukvård.

Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik. Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade företag som kör och underhåller fordonen som trafikerar kollektivtrafiken. Vi som jobbar på Kalmar länstrafik är därmed dem som bland annat trafikleder, planerar, och administrerar kollektivtrafiken.
Vi är ca 110 medarbetare på tre olika kontor. Huvudkontoret är placerat i Högsby och det finns kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/391

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-28
Upplysning om tjänsten

Caroline Svensson, 1:a linjens chef

010-2121147
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-chef

010-2121110

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30