Koordinator/Sjuksköterska till palliativa enheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett viktigt och varierat uppdrag som koordinator/sjuksköterska hos oss på Palliativa enheten, Västerviks sjukhus.

Palliativa enheten inriktar sig på specialiserad palliativ vård för patienter med obotligt, progressiv sjukdom där patientens individuella symtom och behov styr behandlingen oavsett diagnos, ålder och vårdform. I samarbete med kommunal Hälso- och sjukvård erbjuder vi även specialiserad palliativ vård till patienten i det egna hemmet och på boende.

Kombinationstjänsten som koordinator/sjuksköterska är en ny roll hos oss och du blir du en viktig del av vårt team där du kommer att vara vårt nav och sammanhållande länk. Du välkomnas till ett trivsamt, erfaret och kompetent multiprofessionellt arbetslag som drivs av ett stort engagemang och hög delaktighet där vi värnar om varandra och visar omtanke och respekt.

Vi arbetar målmedvetet genom samverkan med patienten och närstående för att uppnå högsta möjliga vårdnivå och livskvalité utifrån ett palliativt helhetsperspektiv. Du kommer i denna tjänst att aktivt delta i planeringen runt patientens vård tillsammans med övriga professioner samt i samverkan med övriga vårdgivare. Du kombinerar arbetet som koordinator/sjuksköterska genom samordning, i så väl sluten vård som kommunal Hälso- och sjukvård med arbete på avdelningen.

Då rollen är ny så finns det stor påverkansmöjlighet och utvecklingspotential av innehållet i tjänsten. Du ansvarar för patient och närståendekontakter, uppföljning och har rådgivning via telefon för kommunens sjuksköterskor, patienter och deras närstående. Du hjälper och stöttar dina sjuksköterskekollegor, deltar i nätverksmöten och utbildar kommun och medarbetare i palliativa rutiner samt beställer läkemedel och tillbehör.

Vi uppmuntrar till personlig kompetensutveckling bland våra medarbetare och arbetar för att ytterligare specialisera kompetensen på vår avdelning genom att erbjuda goda möjligheter till utbildningar.

Dina arbetstider är schemalagda dagtid måndag till fredag.

 

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet inom palliativ vård. Du är trygg i din profession där du värnar om att ge god omvårdnad och ett personligt bemötande och genom din professionalitet upprätthåller du hög kvalitet i såväl patientarbetet, som i kontakten med närstående och övriga samarbetspartners. Som person är du lugn, uppmärksam och lyhörd i varje unikt möte där du med ditt empatiska förhållningssätt skapar förtroende och trygghet hos de du möter. Du har vana av självständigt arbete och har lätt att anpassa dig till de olika situationer du ställs inför, samtidigt som du ser samarbete som en naturlig och självklar del av ditt arbete.

Du är ansvarstagande, arbetar strukturerat och trivs med dynamiken av varierade arbetsuppgifter med att fungera som en sammanhållande länk i verksamheten. Vi ser att du är engagerad i verksamhetens utveckling, resultat och mål och vill tillsammans med oss verka för och skapa en modern, effektiv vård.

Då du i denna tjänst kommer att kombinera arbete på avdelningen och hemma hos patient så är det viktigt att du har körkort.

 

Vår arbetsplats

Palliativa enheten har sex vårdplatser för specialiserad palliativ vård. Vi vill att verksamheten ska präglas av ett öppet, positivt och effektivt arbetsklimat och vi önskar att alla medarbetare bidrar med teamkänsla, ödmjukhet och ett konstruktivt förhållningssätt. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi strävar efter att dom får en bra balans mellan arbete och fritid. Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/858

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-07
Upplysning om tjänsten

Malin Viklycke

0490-872 42

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet