Kommunikatör med webbinriktning

Regionstab

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med ett engagerat gäng kommunikatörer med olika kompetenser och erfarenheter. Vi arbetar i en offentlig organisation som är viktig i människors vardag och drivs av att skapa kommunikation som gör skillnad. Ditt bidrag handlar om att utveckla och förvalta vårt intranät och våra externa webbplatser regionkalmar.se och samarbetsportalen. Du kommer att vara en viktig spelare och motor när det gäller Region Kalmar läns digitala närvaro framöver.

Vi söker

Vi söker dig som vill driva utvecklingen av Region Kalmar läns externa och interna webbplatser. Du har koll på det senaste inom området och tar egna initiativ till utveckling av nya funktioner, alltid med användarens behov i fokus. I tjänsten ingår utveckling av både funktionalitet, struktur och innehåll samt uppföljning av dess effekter.
Du kommer att fungera som länken mellan teknik och användare och kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt med både kärnverksamhet, redaktörer, IT-utvecklare samt externa konsulter. I tjänsten ingår att ge support och utbildning till våra verksamheter. 
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning kring webbutveckling/kommunikation och några års erfarenhet av att jobba med webbplatser i en större organisation. Du har jobbat i Episerver och behärskar programmen i Creative Cloud. Kunskaper om sökoptimering och tillgänglighet är nödvändigt. Har du erfarenhet av projektledning är det meriterande då du kommer att ingå i teamet som utvecklar vårt nya intranät.
Som person är du initiativrik, noggrann och strukturerad. Du tar ansvar och hugger i där det behövs. Du är lyhörd och intresserad av organisationens utveckling och användarnas behov. Du tycker om att hjälpa människor och är serviceminded. Arbetet kräver mycket goda kunskaper i svenska språket.

Vår arbetsplats

Du kommer att bli en av medarbetarna på Regionstab Kommunikation. Vi arbetar regionövergripande med strategisk och operativ kommunikation och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter.

Regionstab Kommunikation har erfarna medarbetare med bred kunskap inom kommunikationsfältet. Enheten är indelad i två team - det ena fokuserar på regionövergripande kommunikation, det andra på hälso- och sjukvårdskommunikation. Du kommer att ha flera kollegor som på olika sätta jobbar med våra webbplatser och du ingår i det regionövergripande teamet.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/715

Placering/enhet:

Regionstab

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lina Isaksson

0480-842 59

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet