Kock/Dietkock

Regionservice

Vi erbjuder

I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders olika behov. Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och jobbar mot att servera Sveriges bästa sjukhusmat till våra gäster, varje måltid - varje dag.

Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring. Du förväntas vara handledare för blivande kollegor och medarbetare.

Vi söker

För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor, mat och måltider. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer genom att lyssna, kommunicera och hitta lösningar på problem på ett konstruktivt sätt. Du är flexibel, engagerad och tar ansvar för ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök och arbete med specialkoster.

För tjänsten krävs:

  • Treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som kock
  • God datorvana
  • Erfarenhet av egenkontrollsarbete

Vår arbetsplats

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/93

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-21
Upplysning om tjänsten

Johan Idermark

0480-448033
Upplysning om tjänsten

Malin Bertilsson, Kommunal

0480-81806

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30