Kock (timvikarie), Gamleby Folkhögskola

Regional bildningsverksamhet

Vi erbjuder

Som  kock på Gamleby folkhögskola är du en del av ett arbetslag på fem personer varav fyra kockar och en 1: e kock.  Vi lagar all vår mat från grunden där stort fokus är att laga en hälsosam och hållbar kost och att erbjuda specialkost utifrån behov. I köket leder och fördelar vår 1: e kock arbetsuppgifterna i den dagliga måltidsproduktionen. Som kock innefattar det att du tillagar mat samt olika slags specialkost, bakar och utför alla förekommande sysslor i ett kök och skolans restaurangmatsal. 
Arbetstiderna är måndag - fredag, viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning som kock inom hotell och restaurang eller har annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du är kunnig och kreativ och har ett stort intresse för matlagning, det bedömer vi är en förutsättning för framgång i arbetet. Du har goda kunskaper inom specialkost, vegetarisk och vegansk matlagning och du har godkänd Haccp-utbildning.
Det är även meriterande om du har goda kunskaper inom bakning, har datavana och behärskar Google drive och Officepaketet väl.

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är noggrann och kvalitetsmedveten. Genom god samarbetsförmåga och uppmuntran till delaktighet bidrar du till den goda stämningen på arbetsplatsen. Det är viktigt att du agerar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt förhållningssätt.  Vill du vara en del av vårt härliga gäng - välkommen med din ansökan.

Vår arbetsplats

På Gamleby folkhögskola finns en omfattande verksamhet med allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, hållbar textil, media och foto. Skolan utbildar dessutom undersköterskor, fritidsledare och lärarassistenter. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och arbetet utgår från värdegrunden ”Gemenskap och medmänsklighet är grunden för hur vi bemöter varandra. Nyfikenhet, kunnighet, och engagemang är hörnstenarna i all vår verksamhet.” På folkhögskolan arbetar cirka 50 medarbetare.

I förvaltningsområdet Bildning ingår fem basenheter, Biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna ska erbjuda ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet.
Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1052

Placering/enhet:

Regional bildningsverksamhet

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid Omfattningen varierar, då anställningen är en behovsanställning med timlön.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-29
Upplysning om tjänsten

Therese Ivarsson

0493-13129
Upplysning om tjänsten

Joakim Davidsson, Kommunal

0493-13108

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 januari 2023 Lämna synpunkter på innehållet