Klinisk utbildningssamordnare IVA-sjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utveckla vår redan välfungerande klinik till något ännu bättre! Då det är en ny tjänst har du stora möjligheter att vara med och påverka utformningen av innehållet till något riktigt bra. I tjänsten kommer du att ha huvudansvar för studenter och utformningen av deras praktikperioder hos oss. Du kommer också jobba med klinikens introduktionsprogram och rutiner och dessutom samordna klinikens internutbildningar. Tjänsten ger dig också stora möjligheter att behålla din kliniska kompetens då viss del av din arbetstid är klinisk. Mestadels kommer du att arbeta dagtid. 

Vi söker

Vi söker dig med mycket engagemang och nya idéer! I den här rollen krävs att du har ett eget driv och självgående kan se vad som behöver utvecklas inom introduktion, utbildning och handledning bland annat. Självklart jobbar vi tillsammans i team med frågorna, men det är främst du som driver utvecklingen framåt. Eftersom det hela tiden händer nya saker inom vår profession krävs det att du har en nyfikenhet och en vilja att plocka in nya rön och idéer för att vi ska ligga på framkant. Som person värnar du om bra relationer och tycker om att leda. Vi ser det som en självklarhet att du gillar att förmedla din kunskap och handleda andra.

Till den här tjänsten söker vi dig som är utbildad intensivvårdssjuksköterska. Du behöver ha en avslutad handledarutbildning, alternativt att du kan genomgå en under v 13-22 som vår klinik tillhandahåller. Meriterande är om du har en bred förståelse för flödet inom operation och anestesi, då du kommer arbeta med utbildning och utveckling inom hela kliniken på sikt. 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vår arbetsplats

Operations- och Intensivvårdskliniken bedriver en avancerad verksamhet som vi är stolta över. Vårt arbete är inspirerande och utmanande, genom vårt teamarbete räddar vi liv-tillsammans. Som klinisk utbildningssamordnare kommer du att vara en nyckelspelare i att utveckla klinikens arbete med utbildningar och studenter så att vi kan fortsätta leverera en kvalitet vi är stolta över.

Intensivvårdsavdelningen i Västervik är en allmän intensivvårdsavdelning som övervakar och behandlar patienter i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Vi har åtta vårdplatser och arbetar med modern utrustning som till exempel ICCA.

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/973

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-09
Upplysning om tjänsten

Helén Sandberg

0490-868 76
Upplysning om tjänsten

Sofie Ryd, Vårdförbundet

0490-86241

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 10 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet