Kliniksamordnare Medicinkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete som kliniksamordnare för Medicinklinikens vårdavdelningar på Västerviks Sjukhus.

Vi som välkomnar dig är ett tätt sammansvetsat team av läkare,  sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Tillsammans är vi en grupp som värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning.

Din roll hos oss är viktig och innebär samordning av flera olika administrativa delar där du stöttar avdelningscheferna. 

Du kommer bland annat att administrera och registrera scheman, ledigheter/frånvaro, semesterplanering och bolagspersonal i vårt personalhanteringssystem Heroma. Du hjälper avdelningscheferna i rekryteringsarbetet och kommer vid nyanställningar samt för bemanningspersonal administrera och hantera de behörigheter som krävs vid varje unik anställning. När vi får nyanställda till vår arbetsplats så är du den mottagande parten och samordnar introduktionen. Utöver detta kommer du att vara chefsstöd i administrativa arbetsuppgifter och ta emot sjuk -och friskanmälningar.

Tjänsten, en projektanställning på ett år, är heltid där du arbetar måndag till fredag, dagtid.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är Hälso- och Sjukvårdsutbildad och har kunskaper i Heroma och Cosmic.

Du är en person som trivs med att arbeta i team och ser samarbete som en självklarhet samtidigt som du inte har några som helst problem med att ta beslut eller att arbeta självständigt när detta krävs. Som person är du engagerad i ditt arbete och har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter. Du trivs med att vara "spindeln i nätet" och att vara navet i verksamheten och att arbeta i en samordnande roll. Du är positiv och ser möjligheter istället för svårigheter, är kommunikativ och tydlig i ditt sätt att förmedla information och är en person som är relationsskapande och förtroendeingivande.

Vår arbetsplats

FÖR EN TRYGGARE PATIENT - är klinikens ledord - och personalens höga kompetensnivå är vår viktigaste resurs i denna strävan.

Medicinkliniken i Västervik bedriver kvalificerad internmedicinsk verksamhet tillgänglig dygnet runt för våra invånare från 18 års ålder.

Kliniken har tre slutenvårdsavdelningar, en dialysmottagning med 6-dagarsverksamhet och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Öppenvårdsverksamhet bedrivs även på vårdavdelningarna, såsom hjärt- och pacemakermottagning, diabetes- och KOL-mottagning.
Kliniken erbjuder en god tillgänglighet inom samtliga öppenvårdsspecialiteter.

Systematiskt kvalitets-, utvecklings- och förbättringsarbete ingår i klinikens dagliga rutiner.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/766

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Mikael Karlsson, Avdelningschef avdelning 4

0490-867 89
Upplysning om tjänsten

Eva Jonsson, Avdelningschef avdelning 6

0490-863 32
Upplysning om tjänsten

Madeleine Andersson, Vårdförbundet

0490-86144
Upplysning om tjänsten

Elin Wallinder, Kommunal

0490-86136

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet