Klinikassistent Medicinkliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande uppdrag som klinikassistent på Medicinkliniken Oskarshamns sjukhus. I din funktion får du möjlighet att arbeta i en central och spännande roll som innebär mycket ansvar och med möjlighet att kunna påverka din roll.

Vi söker

Nu söker vi en klinikassistent som är direkt underställd basenhetschefen och ska vara dennes ledningsstöd. Din roll är att stötta basenhetschefen i det administrativa arbetet på kliniken vilken förutom sedvanliga sekreteraruppgifter innefattar även personaladministration/planering, uppföljning och rapportering av nyckeltal och mål och schemaläggning av läkarna. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och medverkar även i förändrings- och kvalitetsarbeten inom kliniken samt administrerar information på vårt intranät.

Du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning för kvalificerade assistent-/sekreterararbetsuppgifter, alternativt motsvarande utbildning som bedöms som likvärdig. Utöver din utbildning har du flera års erfarenhet från att ha arbetat kvalificerat med administrativa arbetsuppgifter, med ett intresse för utvecklings- och förändringsarbete. Du har goda kunskaper i svenska och mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare har du även mycket goda kunskaper i MS Office samt allmänt god IT-kompetens. Vi söker dig som har förmåga till helhetsperspektiv samt är noggrann och strukturerad. Som person är du bra på att organisera och strukturera ditt arbete samt är van vid att samarbeta med andra, liksom att arbeta självständigt. Du är en lyhörd och flexibel person med ett professionellt förhållningssätt samt förstår vikten av att ge god service. Du är lösningsinriktad och tar egna initiativ för att lösa de frågor som kommer upp. Du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer, samverka och vara serviceinriktad. Vi arbetar ständigt med att förbättra rutiner och arbetssätt och ser det som värdefullt om du har intresse för förbättringsarbete och gärna erfarenhet av förvaltning och utveckling av kvalitetsledningssystem.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

  • erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet
  • erfarenhet av en samordnande roll
  • god kunskap om Region Kalmar läns organisation och styrning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/177

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-12
Upplysning om tjänsten

Åsa Ahlgren, Verksamhetschef

0491-78 28 14
Upplysning om tjänsten

Kirsi Jonasson, Facklig representant Vision

0491-782 721

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30