Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Kanslist till Mönsterås Hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande jobb som kanslist hos oss på Mönsterås hälsocentral. Som kanslist kommer du att vara navet i vår verksamhet med framförallt receptionsarbete och posthantering som huvuduppgifter. Andra vårdadministrativa arbetsuppgifter kan också förekomma beroende på din kompetens och vilja att utvecklas. I arbetet ingår nära samarbete med övriga yrkeskategorier på hälsocentralen där du är en viktig del av vårt team för att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Varje dag väntar nya möten och utmaningar som ställer höga krav på problemlösning och bemötande.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du ansvarsfullt kan arbeta självständigt samt har ett ödmjukt och professionellt bemötande. Du ska kunna skapa en positiv och trygg relation med både kollegor och patienter. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska språket samt god datorvana.

Vår arbetsplats

Mönsterås hälsocentral har cirka 9 000 listade patienter. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykologer och kuratorer i ett nära samarbete. Mönsterås är en kustkommun som gränsar mot Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland.

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/840

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-23
Upplysning om tjänsten

Daniel Denckert, Verksamhetschef

0499-48939
Upplysning om tjänsten

Christine Fehling, Vision

0499-48966

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30