Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons IT Testledare

IT Testledare

IT- förvaltningen

Vi erbjuder

Vill du vara en del av ett dynamiskt team och leda IT-tester för spännande projekt? Är du också intresserad av att bidra till nationell samverkan inom IT-området? Då kan du vara den vi letar efter!

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i en organisation som värdesätter innovation, samarbete och professionalitet. Du får möjlighet att arbeta med intressanta projekt och nationella initiativ där du samverkar i olika forum och arbetsgrupper för att bidra till utvecklingen av IT-testområdet. Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar, Oskarshamn eller Västervik.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Leda och planera testaktiviteter
- Utveckla teststrategier och testplaner
- Ansvara för att definiera och genomföra testfall och testscenarier
- Utvärdera och rapportera testresultat
- Bedöma produktrisk
- Samordna flera parter vid testaktiviteter

Vi söker

Du är en engagerad IT testledare som leder och genomför tester i olika IT-projekt. För att lyckas i rollen som IT testledare tar du egna initiativ och är handlingskraftig. Eftersom vi arbetar verksamhetsnära är det viktigt att du är pedagogisk och tydlig och du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning alternativt annan utbildning och yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper inom testmetodik, testprocesser samt olika testverktyg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av test och testledning i förvaltning och förändringsarbete. Det är meriterande om du är ISTQB-certifierad eller om du har annan relevant utbildning inom test.

Vår arbetsplats

Jobba med IT som gör samhällsnytta! IT-förvaltningen finns till för att underlätta för de olika verksamhetsområdena så att de kan sätta patient och invånare i fokus. Det ställer extremt höga krav på den IT vi levererar. Vårt uppdrag är att ansvara för en tillgänglig och säker IT-miljö samt att i nära samverkan med Region Kalmar läns alla verksamheter driva och stödja arbetet med digitaliseringens möjligheter. I IT-förvaltningen finns cirka 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/842

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-01-07
Upplysning om tjänsten

Johan Slottner

0480-84815
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-84000vxl
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet,

0480-84000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30