Intresseanmälan kvalificerad personal till vaccination mot Covid-19

Region Kalmar län

Vi erbjuder

Snart är det dags att börja vaccinera länets befolkning för Covid-19. Region Kalmar län förbereder sig för att kunna inleda vaccinationerna så snart det är möjligt. För detta uppdrag söker vi nu dig som är behörig att utföra vaccinationer.

Just nu rekryterar vi för att förstärka vår bemanning inför att genomföra vaccination enligt den nationella prioriteringsordningen. Arbetet förläggs utefter uppdrag och behov (dagtid, kvällar och helger). Anställningsform och omfattning baseras utifrån uppdrag och behov. Precisera i din ansökan i vilken omfattning som du har möjlighet att arbeta. Introduktionen kommer att anpassas efter vad du som sökande behöver.

Tillsättning sker löpande.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska. Det är meriterande men inget krav om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med vaccinationer. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av journalsystem är det vidare meriterande för tjänsten.

När du skickar in din intresseanmälan kommer du att få besvara ett antal frågor. För att rekryteringsprocessen ska kunna gå så fort som möjligt ber vi dig att göra en utförlig ansökan med personligt brev, cv och intyg samt legitimation.

Vår arbetsplats

I första hand är det Primärvårdsförvaltningen och Region Kalmar läns företagshälsovård Arbetsmiljö och Hälsa som kommer att utföra vaccinationerna, men du kan även komma att bli anställd på en annan organisatorisk enhet utifrån uppdraget och behov.

Uppdraget kan utföras på flera geografiska orter i vårt län. När du skickar in din intresseanmälan får du i en fråga ange vart du kan arbeta. 

Region Kalmar läns 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/884

Placering/enhet:

Region Kalmar län

Antal platser:

10

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid Enligt överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Linn Isberg

0480-842 35

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 7 mars 2021 Lämna synpunkter på innehållet