Intresseanmälan att arbeta extra inom vården

Region Kalmar län

Vi erbjuder

På grund av pågående smittspridning av covid-19 hör många av sig till oss och visar intresse för att jobba vid behov. Vi uppskattar ditt engagemang och välvilja oerhört mycket. Har du en utbildning inom hälso- och sjukvård och vill hjälpa till? Just nu rekryterar vi vårdpersonal som vill ha en tillfällig anställning och vill vara med för att stärka upp vid ett utökat vårdbehov. Det är en tidsbegränsad anställningar där omfattning (heltid, deltid eller timmar) och arbetsuppgifter varierar utifrån verksamhetens behov. Introduktionen kommer att anpassas efter vad du som sökande behöver.

Vi söker

Vi söker dig som har vårdutbildning och ser gärna att du har vårderfarenhet. Urval kommer att ske löpande utifrån verksamheternas behov. När du skickar in din intresseanmälan kommer du att få besvara ett antal frågor för att underlätta urvalsprocessen. För att rekryteringsprocessen ska kunna gå så fort som möjligt ber vi dig att göra en utförlig ansökan med personligt brev, cv och gärna intyg eller legitimation/examensbevis. Vi går igenom alla inkomna ansökningar och hör av oss om vi har behov av din kompetens.

Vår arbetsplats

Vi har behov av vårdpersonal på flera geografiska orter på våra sjukhus och hälsocentraler inom vår region.
Region Kalmar läns 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/248

Placering/enhet:

Region Kalmar län

Antal platser:

30

Anställningsform:

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid Enligt överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Diana Swärd, HR-assistent Länssjukhuset i Kalmar

0480-831 91
Upplysning om tjänsten

Elin Sjöblom, HR-konsult Västervik och Oskarshamn

0490-864 08
Upplysning om tjänsten

Emilia Karlsson, HR-konsult primärvården

0480-840 98

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 4 augusti 2020 Lämna synpunkter på innehållet