Instruktör till Kliniskt träningscenter Oskarsham/Västervik

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi söker dig som är intresserade av att få vara med och arbeta med utbildning för att öka medarbetares kompetens inom prioriterade områden - patientsäker organisation. Du kommer att arbeta med bland annat: Metodkunskap/procedurträning. Scenarioträning (team, kommunikation och bemötande).

Vi söker

Leg läkare. Vi ser gärna att du har instruktörserfarenhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god initiativförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang.

Vår arbetsplats

Region Kalmar län har tre kliniska träningscenter, ett regiongemensamt kliniskt träningscenter (KTC) på Länssjukhuset i Kalmar och två lokala kliniska träningscenter i Oskarshamn respektive Västervik. De kliniska träningscentren erbjuder all vårdpersonal samt studerande vid läkar-, sjuksköterske-, undersköterske-, sjukgymnast- samt arbetsterapeututbildningen en möjlighet att praktiskt öva teoretiskt inhämtade kunskaper inför möten med patienter.     

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/14

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid 10%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-02-07

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Marie Petersson, chef KTC

0480-44 53 49

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 9 februari 2021 Lämna synpunkter på innehållet