HR-specialist

Regionstab

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta med Samordning och utveckling av vår kompetensportal utifrån innehåll och struktur.  Det innebär att vara specialist inom området och att vara en del i att säkerställa användandet av ovan nämnda HR-verktyg. Kompetensportalen innehåller flera moduler: medarbetasamtal, utbildningsadministration och e-lärande. Du kommer att arbeta i nära  i samarbete med systemförvaltning och HR-funktioner på förvaltningarna.
Arbetet innebär även ansvar för struktur och administration av medarbetaravsnitt på vårt intranät. Arbetet sker i samarbete med ansvariga HR-strateger och Kommunikationssenheten.

Rollen kommer att ändras efterhand som arbetet med kompetensportalen ändras likaså med intranätet. Det kan även innebära att andra arbetsuppgifter inom HR-området tillkommer.

Vi söker

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR-området och flera års erfarenhet av HR arbete.  Du har även erfarenhet av att driva utvecklings- och förändringsarbete. Erfarenhet av arbete i en större organisation samt goda IT kunskaper och systemförståelse är meriterande.

För att du ska trivas med arbetet hos oss är det viktigt att du är van att arbeta självständigt. Du har förmågan att ta initiativ och att vara drivande, är strukturerad och har intresse för detaljer så väl som helhet. Du har god samarbetsförmåga och ett coachande och professionellt förhållningssätt.

Vår arbetsplats

Region Kalmar län är länets största arbetsgivare och har visionen att vara hälsolänet - för ett friskare, tryggare och rikare liv. Regionstab HR arbetar regionövergripande med strategiska personalfrågor och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter. Det hälsofrämjande perspektivet präglar både våra möten med invånare och vår vardag kollegor emellan. Vi arbetar målinriktat med verksamhetens bästa för ögonen och hos oss finns goda möjligheter till utveckling.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/685

Placering/enhet:

Regionstab

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-29

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Helen Persson, HR-direktör

0480-841 01

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30