HR-konsult

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder en bred och varierad roll som HR-konsult på HR-enheten vid Västerviks sjukhus där du får bidra med dina kunskaper i en meningsfull och intressant verksamhet.
HR-enheten hos oss arbetar konsultativt inom hela HR-området och ger service till både organisation och chefer. I din roll som HR-konsult ger du stöd inom områdena hälsa och arbetsmiljö, rekrytering och kompetensförsörjning, lön- avtals- och arbetsvillkor samt chef- och medarbetarskap. Som HR-konsult är du delaktig i att utveckla, planera och följa upp HR-arbetet kopplat till uppsatta mål och strategier. Utöver grunduppdraget har du även ett övergripande ansvar tillsammans med kollegor inom HR-områden där du samordnar och tar initiativ till utveckling. Som anställd inom Region Kalmar län har du en mängd förmåner, läs mer här: Förmåner inom Region Kalmar län.

Vi söker

Dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och värdesätter vår kultur som präglas av ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap. Du ska ha en eftergymnasial utbildning inom HR-området eller utbildning som bedöms likvärdig och ha några års arbetslivserfarenhet inom HR-området. Du har en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
Som person tar du ansvar för att dina arbetsuppgifter planeras, organiseras och genomförs på ett effektivt sätt och med god kvalitet. Du är lyhörd för organisationens utmaningar och kommunicerar på ett tydligt sätt.
Du kommer ingå i ett team av flera härliga kollegor och vi ser gärna att du bidrar med energi, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

HR-enheten inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen på Västerviks sjukhus är en del av den förvaltningsgemensamma HR-organisationen som genom de lokala HR-teamen i Västervik, Oskarshamn och Kalmar ger stöd och service till de tre sjukhusen samt Diagnostiskt centrum. Där vi i teamet bidrar till att skapa mervärde för verksamheten och cheferna med ett starkt fokus på att vara en attraktiv arbetsplats som erbjuder utvecklingsmöjligheter och delaktighet. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/665

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-02
Upplysning om tjänsten

Mia Hasselquist, HR-chef

0490-86354
Upplysning om tjänsten

Astrid Bäck, Akademikerförbundet SSR

0490-86903

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30