HR Konsult Regionservice

Regionservice

Vi erbjuder

Då en av våra kollegor kommer vara föräldraledig söker vi en vikarie till vårt HR-team. Vi erbjuder en bred och varierad roll som HR-konsult på HR-enheten inom Regionservice där du får bidra med dina kunskaper i en meningsfull och intressant verksamhet. HR-enheten hos oss arbetar konsultativt inom hela HR-området och ger service till både organisation och chefer. I din roll som HR-konsult ger du stöd inom områdena hälsa och arbetsmiljö, rekrytering och kompetensförsörjning, lön- avtals- och arbetsvillkor samt chef- och medarbetarskap. Som HR-konsult är du delaktig i att utveckla, planera och följa upp HR-arbetet kopplat till uppsatta mål och strategier ute i våra verksamheter. En viktig del i rollen är att samverka med fackliga parter på ett professionellt sätt.

HR-enheten inom Regionservice består idag av HR-chef och 4 medarbetare, vi har ett nära samarbete och bollar ofta idéer och ärenden med varandra, vilket gör att vi ständigt utvecklas och tänker nytt. Vi har även ett nära samarbete med våra kollegor i de andra förvaltningarna vilket ger ett värdefullt nätverk.

Vi söker

Du har en relevant akademisk utbildning eller, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig utbildning inom HR-arbete. Du har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsnära chefsstöd, arbetsrätt, kollektivavtalstolkning, löneprocesser samt facklig samverkan och förhandlingar. 
Som person är du självgående, strukturerad och brinner för att leverera med hög kvalitet. I vårt team bidrar du med energi och arbetsglädje!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Denna tjänst kan ha placering i Kalmar eller Västervik.

Vår arbetsplats

Regionservices HR-enhet ger stöd och service till de fem basenheter som ingår i Regionservice. Vi tillhör ledningsstaben inom Regionservice och tillsammans ger vi stöd och service till verksamheter och chefer i hela vår förvaltning. Du kommer att arbeta i en organisation med mycket ambitiösa och engagerade kollegor.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/519

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Marie Millard

0480-840 12
Upplysning om tjänsten

Britt Wimarsson, Vision

0490-861 68
Upplysning om tjänsten

Larita Wigander, Kommunal

0490-862 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30