HR-konsult, Psykiatriförvaltningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som HR-konsult arbetar du med personal- och kompetensförsörjning genom att stödja chefer inom områdena hälsa och arbetsmiljö, avtals- och arbetsvillkor, samt chef och medarbetarskap.
Du hanterar enskilda frågor och uppdrag inom hela personalområdet t ex rekrytering, lön, rehabilitering, arbetsmiljö och förmedlar ett tydligt och gemensamt förhållningssätt utifrån regionens personalpolitik. Dialog, samverkan och delaktighet är viktiga grundstenar. Det finns möjlighet att fördjupa dig inom områden som du är extra intresserad av.

Du kommer att verka i nära samarbete med HR-chef och ytterligare en HR-konsult, samt med övriga professioner inom staben. I jobbet ingår också att samverka med kollegor inom regionens övriga verksamheter.
Arbetet fordrar både självständighet och samarbetsförmåga.

 

Vi söker

Du har högskoleexamen inom personalvetenskap eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av självständigt arbete inom HR-området är meriterande. Din kommunikativa förmåga är hög, både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska. För att lyckas och trivas som HR-konsult behöver du vara mycket serviceinriktad och ha en stor initiativförmåga. Det ställs även krav på pedagogisk och analytisk förmåga samt en hög ansvarskänsla.
Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.


Vår arbetsplats

HR-enheten bidrar till att förvaltningen når sina mål genom att ge stöd och service till verksamheterna inom länets specialistpsykiatri. Uppdraget är att utveckla och stödja ett öppet, kunnigt och engagerat chef- och medarbetarskap. Vi är en strategisk partner med ett konsultativt förhållningssätt gentemot ledning och chefer.

Du har din placering i Västervik eller Kalmar.Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/590

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva Pleijel, HR-chef

0480-41 80 13
Upplysning om tjänsten

Agneta Tinnert, SACO

0480-815 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 oktober 2020 Lämna synpunkter på innehållet