HR-konsult Primärvårdsförvaltningen

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

I din roll som HR-konsult ger du ett konsultativt stöd inom områdena hälsa och arbetsmiljö, rekrytering och kompetensförsörjning, lön, avtals- och arbetsvillkor, arbetsrättsliga frågor samt chef- och medarbetarskap.

Du hanterar ärenden och uppdrag inom hela HR-området och stöttar chefer i både operativa och strategiska frågor. Tillsammans med övriga stödfunktioner i staben arbetar vi tillsammans med våra chefer för att utveckla primärvårdsförvaltningen. Vi har ett nära samarbete med HR på övriga förvaltningar, vilket ger ett värdefullt nätverk.

Vi söker

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR. Vi vill att du har några års erfarenhet av brett HR-arbete, helst inom hälso- och sjukvård. Vi söker en kollega som är engagerad, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

Du har förmågan att se olika perspektiv samt har ett gediget intresse och en förståelse för de utmaningar som verksamheterna står inför. I din roll arbetar du konsultativt för att bygga upp och utveckla relationer både inom och utanför den egna organisationen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Vår arbetsplats

Förvaltningens HR-funktion bidrar till att förvaltningen når sina mål genom att ge stöd till verksamheterna i länets primärvård. Vårt uppdrag är att utveckla och stödja ett öppet, kunnigt och engagerat chef- och medarbetarskap. Vi är en strategisk partner med ett konsultativt förhållningssätt gentemot ledning och chefer.

I Primärvårdsförvaltningens stab jobbar vi inom områdena HR, ekonomi, verksamhetsutveckling, samordning, kommunikation, patientsäkerhet och ledning. Vi arbetar tillsammans med övergripande planering, strategi och utveckling. Du kommer till en arbetsplats med ett öppet arbetsklimat med fokus på bra bemötande.

Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/817

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-29
Upplysning om tjänsten

Maria Enge-Jonsson, HR-chef

072-4658178
Upplysning om tjänsten

Agneta Tinnert, SSR

0480-84151
Upplysning om tjänsten

Carl Wyckman, Vision

0491-782416

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 30 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet