HR-konsult Primärvårdsförvaltningen

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Då en av våra kollegor kommer att vara föräldraledig söker vi nu en vikarie till vårt HR-team. Vi erbjuder dig ett omväxlande och kvalificerat arbete i en spännande miljö där du tillsammans med övriga i förvaltningsstaben får vara delaktig i verksamhetsutveckling inom förvaltningen.

Hos oss bidrar du med dina HR kunskaper genom att arbeta konsultativt mot Primärvårdsförvaltningens stab och chefer i såväl strategiska som operativa frågor. I din roll som HR-konsult ger du stöd inom områdena hälsa och arbetsmiljö, rekrytering och kompetensförsörjning, lön- avtals- och arbetsvillkor samt chef- och medarbetarskap. Vi har ett nära samarbete tillsammans med övriga förvaltningar vilket ger ett värdefullt nätverk.

Vi söker

Du har en akademisk examen med inriktning mot HR eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av HR-arbete. I din roll arbetar du konsultativt för att bygga upp och utveckla relationer både inom och utanför den egna organisationen vilket ställer krav på en god pedagogisk förmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer, är utåtriktad, har stor servicekänsla och kan se organisationen ur ett helhetsperspektiv för att bidra till att nå verksamhetens mål. Ditt arbete kännetecknas av ett professionellt bemötande med hög kompetens.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Vår arbetsplats

I Primärvårdsförvaltningens stab jobbar vi inom områdena HR, ekonomi, verksamhetsutveckling, samordning, kommunikation, patientsäkerhet och ledning. Vi arbetar tillsammans med övergripande planering, strategi och utveckling. Du kommer till en arbetsplats med ett öppet arbetsklimat med fokus på bra bemötande.

Tjänsten är ett vikariat på heltid i cirka ett år, med eventuell möjlighet till förlängning och med placering i Kalmar.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/579

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-04

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ann-Sofi Sjöstam, HR-chef

0492-175 32
Upplysning om tjänsten

Agneta Tinnert, SSR

0480-84151
Upplysning om tjänsten

Carl Wyckman, Vision

0491-782416

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet