Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

HR-konsult Folktandvården Kalmar län

Folktandvården

Vi erbjuder

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län.

Som HR-konsult kommer du att arbeta med såväl operativa som strategiska HR-frågor. I din operativa roll är du ett konsultativt stöd åt våra klinikchefer. Stödet innefattar hela spektret av HR-frågor som tillexempel arbetsmiljö, rekrytering, lönebildning, arbetsrätt och utbildning.

I din strategiska roll har du ett särskilt ansvar för området hälsa och arbetsmiljö. Det innebär bland annat att du organiserar Folktandvårdens systematiska arbetsmiljöarbete och övriga hälsofrämjande insatser. Exempel på sådana insatser är hälsobokslut, massage och hälsoinspiratörer. I din roll är du direkt underställd tandvårdschefen.

Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med 31 augusti 2024. I din roll är du direkt underställd tandvårdschefen.

Vi söker

Du är utbildad inom HR på högskolenivå eller motsvarande och har gärna några års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du är utåtriktad, har stor servicekänsla och kan se organisationen ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar delvis konsultativt och därför är det viktigt att du är lyhörd och har god förmåga att bygga upp och utveckla relationer både inom och utanför den egna organisationen. 

Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att samarbeta med andra. Du brinner för frågor rörande hälsa och arbetsmiljö och tidigare erfarenhet från detta område är meriterande. Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Vår arbetsplats

På Folktandvårdens kansli i Kalmar, Oskarshamn och Västervik är vi idag 18 medarbetare som arbetar inom områdena ekonomi, HR, miljö, folkhälsa, verksamhetsutveckling och kommunikation. Vi arbetar med övergripande planering, strategi och utveckling inom våra respektive områden samtidigt som vi är ett stöd till våra kliniker.

Tjänsten är placerad på Folktandvårdens kansli och är ett vikariat på heltid till och med 31 augusti 2024. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde sker den 1 december 2023 eller tidigare enligt överenskommelse.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.
Folktandvården är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Utöver tandvård ansvarar Region Kalmar län för hälso- och sjukvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/744

Placering/enhet:

Folktandvården

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-11
Upplysning om tjänsten

HR-chef, Henrik Lindblad

0480-84120
Upplysning om tjänsten

HR-konsult, Jessica Frank

0480-83167
Upplysning om tjänsten

Lilian Wittlock Andersson, Vision

0490-86031

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30