HR Chef Regionservice

Regionservice

Vi erbjuder

en utmanande och varierande roll som HR-chef vid Regionservice med verksamheter som spänner över många intressanta yrkesområden. Tillsammans med förvaltningens HR-enheten är du en strategisk partner till förvaltningens chefer med ansvar för att driva och utveckla huvudprocesserna personal- och kompetensförsörjning, hälsa- och arbetsmiljö, avtal och arbetsvillkor samt chef/medarbetarskap. HR-chefen ingår i förvaltningens ledningsgrupp och utifrån vår värdegrund ”Öppet - Engagerat - Kunnigt” arbetar vi med det utvecklande ledarskapet.

Du har även en viktig roll i att skapa ett gott samverkansklimat med fackliga företrädare i förhandlingsfrågor och fackliga dialoger.

Övriga HR-chefer samt förhandlingschef är en utvecklande och naturlig kontaktyta för dig och ni tillsammans utgör Region Kalmar läns HR-chefsgrupp.

Placering av tjänsten är möjligt i Kalmar, Oskarshamn eller Västervik.

Vi söker

en ledare och chef med en vilja och förmåga att utveckla såväl människor som verksamhet. Du har en universitets- och/eller högskoleexamen inom personalvetenskap eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du ska ha flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete och ledarskap, har du erfarenhet från arbete inom offentlig verksamhet ses detta som en fördel. Du tycker om att arbeta med människor, är ansvarstagande, öppen och ärlig. Vidare är du driven, analytisk och pedagogisk med en förmåga att leda i förändring. För tjänsten läggs mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vårt uppdrag är att utveckla och stödja ett öppet, kunnigt och engagerat chef- och medarbetarskap med ett konsultativt förhållningssätt som ska kännetecknas av ett professionellt bemötande – Tillsammans varje dag!

Förvaltningens HR-enhet finns geografiskt över länet och här arbetar idag tre HR-konsulter och en Hälsoutvecklare som blir dina medarbetare.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/233

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-20
Upplysning om tjänsten

Martin Idethun

0480-83270
Upplysning om tjänsten

Britt Wimarsson, Vision

0490-861 68
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-862 30
Upplysning om tjänsten

Agneta Tinnert, Akademikerförbundet SSR

0480-841 51

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30