HR-assistent

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning för dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter och vill driva effektivisering av våra administrativa HR-rutiner.

I rollen som HR-assistent kommer du att arbeta med personaladministrativa ärenden. Arbetsuppgifterna består främst av administration av underlag gällande anställningsavtal, administration i personal- och lönesystemet, registervård och att ta fram statistik- och uppföljningsunderlag.

Du kommer också att arbeta med publicering av rekryteringsärenden samt hantering och urval av inkomna ansökningar. Du kommer att ha ett särskilt ansvar gällande administrationen vid anställning av medarbetare från utlandet vilket innebär kontakter med bland annat Migrationsverket.

Arbetsuppgifterna kan utvecklas över tid vilket gör att vi söker en medarbetare som trivs med förändring.

Vi söker

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning, gärna inom administration så som HR/lön eller liknande område. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i olika IT-system och det är viktigt att du har systemvana. Erfarenhet av arbete i personal- och lönesystem är önskvärt. Du har breda kunskaper i Office-paketet och en förmåga att uttrycka dig väl i skrift.

Som person är du självgående och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter planeras, organiseras och genomförs på ett effektivt sätt och med god kvalitet. Du tar initiativ och är lyhörd för organisationens behov.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

HR-enheten i Kalmar tillhör Hälso- och sjukvårdsförvaltningen och i vårt HR-team ingår sju HR-konsulter, två HR-assistenter och en HR-chef. HR-enheten är lokaliserad på den administrativa enheten på Länssjukhuset i Kalmar där vi arbetar i aktivitetsbaserade lokaler.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/691

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-31
Upplysning om tjänsten

Anna Andersson

0480-81612
Upplysning om tjänsten

Carl Wykman Vision

0491-782416

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30