Grafisk formgivare/digital producent

Regionstab

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med ett engagerat gäng kommunikatörer med olika kompetenser och erfarenheter. Vi kompletterar varandra och drivs av att skapa kommunikation som gör skillnad. Vi arbetar i en offentlig organisation som är viktig i människors vardag.

Din tjänst handlar till stor del om att vidareutveckla vår kommunikation gentemot länets invånare, framför allt när det gäller deras hälsa och vård. 1177 är ett av Sveriges mest välkända varumärken och webbplatsen 1177.se har stor betydelse i många människors liv.  Hälso- och sjukvården behöver ta flera kliv framåt när det gäller digital kommunikation gentemot olika målgrupper. Här blir du en viktig spelare och motor. Det gäller våra webbplatser samt hur vi syns och kommunicerar på sociala medier. Vi jobbar också med hushållsutskick och annan trycksaksproduktion.

Vi söker

Du är en vass digital producent med gedigen kunskap och erfarenhet när det gäller grafisk design och layout. Du har relevant utbildning inom grafisk design och erfarenhet av att jobba med allt från kampanjer i sociala medier till trycksaker och är van att designa informationsmaterial för olika verksamheter och olika målgrupper. Vi vill särskilt att du har koll på det senaste inom digital kommunikation.

Som person tycker du om att ta ansvar och hugger i där det behövs för att arbetet ska flyta på för alla inblandade. Du har god initiativkraft, är kreativ och rik på idéer. Du kan leda och fördela arbetet tillsammans med dina kollegor, prioritera och svara för snabba leveranser när det behövs.

Du har mycket god samarbetsförmåga, är pedagogisk och vill hjälpa andra. Social kompetens och organisationsförmåga är av största vikt. 

Du arbetar obehindrat i Adobe Creative Suite och Microsoft Office. Vi ser gärna att du dessutom har jobbat med fotografering och filmproduktion.
Projektledarerfarenhet kan vara meriterade.

Vid eventuellt intervju vill vi se arbetsprover.

Vår arbetsplats

Du kommer att bli en av medarbetarna på Regionstab Kommunikation. Vi arbetar regionövergripande med strategisk och operativ kommunikation och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter.

Regionstab Kommunikation har erfarna medarbetare med bred kunskap inom kommunikationsfältet. Du kommer att vara en viktig del av vår produktionsgrupp.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/608

Placering/enhet:

Regionstab

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-19
Upplysning om tjänsten

Lina Isaksson, Kommunikationsdirektör

0480-84259

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet