Fysioterapeut/Sjukgymnast

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete vid Arbetsterapin- och fysioterapin på Länssjukhuset i Kalmar. Du kommer att arbeta inom slutenvården, främst med inneliggande patienter på medicin och kirurgavdelningar. I nära samarbete med arbetsterapeut ger du ett tidigt och professionellt omhändertagande genom undersökning, bedömning och behandling utifrån patientens funktionsnedsättning/diagnos och rehabiliteringsbehov.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag. Viss helgtjänstgöring förekommer, cirka fyra helgdagar per år.

Du erbjuds en tillsvidareanställning inom Rehab Söder med en första placering vid Arbetsterapin- och fysioterapin fram till 2021-03-31.

Vi hjälper dig att söka bostad, läs mer om förutsättningarna här.

Vill du veta mer om vad vår fantastiska region har att erbjuda? Läs mer på Kalmarsundsregionen.

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person har du en positiv inställning och sätter alltid patienten bästa i fokus. Du är självgående, tar initiativ, är flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheterna i förändringar. Du trivs med att samarbeta med andra, är kreativ och strukturerad i ditt arbete och har ett empatiskt förhållningssätt. Du vill vara delaktig i att förbättra verksamheten samtidigt som du utvecklas inom din profession. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Arbetsterapin- och fysioterapin vid Länssjukhuset i Kalmar är en del av Rehab Söder. På enheten arbetar 25 fysioterapeuter/ sjukgymnaster och 15 arbetsterapeuter. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast är självständigt men innebär också ett nära samarbete med övriga professioner inom enheten och personal på mottagningar/avdelningar. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som präglas av samarbete, erfarenhet och kreativitet.

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt hör vi till Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/25

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Marie Simonsson, Avdelningschef

0480-44 81 13
Upplysning om tjänsten

Annika Hjortenkrans, Fysioterapeuterna

0480-811 70

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30