Fysioterapeut/sjukgymnast Smärtenheten

Region Kalmar

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett varierande och spännande arbete. Dina arbetsuppgifter består i att möta patienter ur ett biopsykosocialt perspektiv, göra funktionsbedömningar, behandla och rehabilitera individer med långvarig smärta samt att planera och leda gruppbehandlingar och patientundervisning. Målet är att stärka patientens egna resurser.

Som fysioterapeut/sjukgymnast på Smärtenheten kommer du att ha en viktig roll i teamet och ett nära samarbete med arbetsterapeuter, läkare, kurator, psykolog, sjuksköterskor, undersköterska och medicinska sekreterare. I vårt team är du en viktig del i utvecklingsarbetet med möjlighet till egen utbildning samt deltagande i forskningsprojekt.

Dina arbetstider är måndag till fredag dagtid med möjlighet till flextid.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är bra om du har några års yrkeserfarenhet som fysioterapeut/sjukgymnast och har du kunskaper inom smärtrehabilitering är detta meriterande men det absolut viktigaste är ett genuint intresse för smärtpatienter. Utbildning inom ortopedisk manuell terapi nivå 3 är meriterande. Du är en självständig och flexibel person med förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du stimuleras av varierande arbetsuppgifter och tycker om att ta egna initiativ. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp och är en aktiv teammedlem som har god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett engagemang för det du arbetar med. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vår arbetsplats

Smärtenheten är en multiprofessionell öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta. Vi är ett 20-tal anställda och finns på Västerviks sjukhus. 

Smärtenheten är en länsresurs för hela Kalmar län. Vi har även ett särskilt uppdrag som regionalt centrum för diagnosen Ehlers-Danlos syndrom. Vi erbjuder kvalificerade bedömningar, utredningar, behandlingar och multiprofessionell rehabilitering. Vi arbetar ACT-inriktat med teamsamverkan och patient i fokus. Den samlade teambedömningen utgör grunden för planering av interventioner. Verksamheten har ett öppet och positivt arbetsklimat.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/179

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-07-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christina Ohlzon

0490-862 73

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 juli 2019 Lämna synpunkter på innehållet