Fysioterapeut/Sjukgymnast inom distriktsrehabilitering

Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett intressant, omväxlande och utvecklande arbete på en arbetsplats där det råder ett mycket bra och prestigelöst arbetsklimat och där arbetsglädjen är hög. Du kommer att möta patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar, håller i patientskolor och träningsgrupper. Vi arbetar med digital rehabilitering. Närheten till hälsocentralen bidrar till god teamsamverkan runt patienterna. Vi har ett nära samarbete med rehabiliteringspersonalen och läkarna på länssjukhuset i Kalmar.

Vi samarbetar mycket väl inom vår arbetsgrupp, mellan våra olika distriktsenheter, och ut mot andra aktörer. Du har kollegor där den samlade kompetensen är väldigt bred och även består av spetskompetens, vilket ger dig stora möjligheter till fortsatt utveckling och lärande. Vi önskar att du dela med dig av din kompetens och erfarenhet.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker nya medarbetare till både distriktsrehabiliteringen i Kalmar och i Borgholm, ange gärna i din ansökan om det är någon av orterna du är mer intresserad av att arbeta på.

Kalmar och Borgholm ligger i en vacker del av Sverige, nära till hav och natur. På Öland möts du av ett lugn med speciell fauna och ett unikt fågelliv samt en stor bredd av kultur. Under sommarmånaderna bjuder Öland på många bad, restauranger, musik och andra arrangemang. Kalmar har en mysig stadskärna som har ett rikt utbud av restauranger, event, idrottsaktiviteter och tävlingar. Här genomförs bland annat Ironman varje år som är en stor folkfest.

Vi hjälper dig att söka bostad, läs mer om förutsättningarna här.

Vill du veta mer om vad vår fantastiska region har att erbjuda? Läs mer på Kalmarsundsregionen och Öland.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom distriktsrehabilitering. Som person är du självgående, tar initiativ och är flexibel. Du trivs med att samarbeta med andra, är kreativ och strukturerad i ditt arbete. Skriv gärna i din ansökan om du har något område som du är mer intresserad av eller har djupare kunskap inom. Vi strävar efter att våra medarbetare ska kunna arbeta mer riktat mot sitt intresseområde parallellt med det ordinarie patientarbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tillsättning.

Vår arbetsplats

Distriktsrehabiliteringen i Borgholm delar nya moderna lokaler med hälsocentralen och är ett team på fem fysioterapeuter/sjukgymnaster, en arbetsterapeut och administrativ personal.

Distriktrehabiliteringen i Kalmar samarbetar med elva hälsocentraler, har sina lokaler i centrum och är ett team på tolv fysioterapeut/sjukgymnaster, fyra arbetsterapeuter och administrativ personal.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/209

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

4

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Catrin Ljunggren

Avdelningschef Kalmar

0480-847 70
Upplysning om tjänsten

Maria Götesson

Avdelningschef Borgholm/Mörbylånga

0485-151 55
Upplysning om tjänsten

Annika Hjortenkrans, Fysioterapeuterna

0480-811 70

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet