Fysioterapeut Samrehab

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Tjänster som fysioterapeut/sjukgymnast.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du som söker är en person som är ansvarstagande, kreativ och har en god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt och systematiskt samtidigt som du gärna samarbetar i teamet kring patienterna. Hos oss arbetar vi med ständiga förbättringar och utvecklar nya arbetsmetoder i våra möten med patienterna, så för att trivas hos oss är det viktigt att du är öppen för och ser positivt på nya arbetssätt. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast men välkomnar även dig som är ny till yrket.

Urval sker löpnade.
Välkommen med din ansökan.

Provanställning kan komma tillämpas

Vår arbetsplats

Samrehab Västervik har ca 60 medarbetare med olika yrkesprofessioner.

Vår verksamhetsidé är: Vi sprider kunskap, stärker det
friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin
hälsa och sitt välbefinnande. God kommunikation och samarbete är en förutsättning för vårt uppdrag.

På vår arbetsplats är vi stolta över ansvarstagande medarbetare som arbetar med frihet under ansvar. Vi använder oss av digitala arbetssätt som en naturlig del i vardagen samt att vi är bra på att ta tillvara på medarbetarnas idéer och vågar prova exempelvis nya arbetssätt.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/526

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-17
Upplysning om tjänsten

Carolina Brogie, Områdeschef

0490-17546
Upplysning om tjänsten

Johanna Östberg, Fysioterapeuterna

0490-86640

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30