Fysioterapeut Samrehab

Oskarshamns

Vi erbjuder

På Samrehab erbjuds du ett varierande, självständigt och inte minst värdefullt arbete.
Vi söker en fysioterapeuter/sjukgymnaster för arbete huvudsakligen på medicinavdelning och rehabiliteringsmottagningen, med inriktning mot neurologi.

På rehabiliteringsmottagningen är den övervägande delen av arbetet inom neurologi. Största diagnosgruppen är stroke, men även andra hjärnskador, ryggmärgsskador, Parkinsons sjukdom och Multipel skleros förekommer. Utifrån rehabiliteringsplanens mål planeras och utförs de rehabiliterande insatserna med patienten i fokus.

På medicinavdelningen förekommer många olika diagnoser, men även här är de flesta inom neurologiområdet. Du arbetar nära avdelningspersonalen och vid behov med Samrehabs rehabassisterande personal.

Du kommer att arbeta med generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt.
Vi vill att du ska få en trygg start hos oss och därför kommer du att få en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen. Du ingår i ett team med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehabassistenter, dietister, kuratorer och medicinsk sekreterare.
Du samverkar vid behov med andra verksamheter utanför sjukhuset som tex kommun och distriktsenheter.
Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och vid intresse finns goda möjligheter till vidareutbildning och auskultationer.

I uppdraget kan det även ingå handledning.

Arbetstid: måndag till fredag, dagtid, flextid. Viss helgtjänstgöring ingår.

Löpande urval tillämpas
Provanställning kan komma att tillämpas, tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet från arbete som fysioterapeut/sjukgymnast inom neurologi är detta meriterande. Körkort är ett krav då resor kan förekomma i tjänsten. Du är trygg i din profession där du har förmågan att se vad som behöver göras, tar tag i saker och arbetar på ett strukturerat sätt.

Dina arbetsmetoder genomsyras av evidens och beprövad erfarenhet. Du är positiv i ditt förhållningssätt och ser samarbete som en naturlig del av ditt arbete. I ditt arbete agerar du tryggt och stabilt, du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete och när du stöter på problem har du förmågan att lösa dem på ett kreativt sätt.

Samrehab arbetar aktivt med e-hälsa och ser gärna att du har intresse av det.

Vår arbetsplats

Du kommer att jobba i Samrehab på Oskarshamns sjukhus, ett sjukhus med det lilla formatets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vid frånvaro täcker man upp för varandra, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden på sjukhuset. Förutom vår ansvarsfördelning har vi s.k Daglig styrning där dagens arbete fördelas utifrån behov.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/524

Placering/enhet:

Oskarshamns

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-31
Upplysning om tjänsten

Helen Lilja, Områdeschef

0499-48944
Upplysning om tjänsten

Hanna Kristelius, Fysioterapeuterna

0491-782783

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30