bild för annons Fysioterapeut samrehab

Fysioterapeut samrehab

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Söker du ett omväxlande, självständigt och utvecklande arbete, så har vi ett av de roligaste jobben för dig! Du kommer arbeta med bedömning, behandling och träning för inneliggande patienter på Västerviks sjukhus samt patienter som besöker vår specialiserade öppenvård. Du ingår i en sammansvetsad grupp med andra fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och rehabassistenter. Du har ett nära samarbete med personalen på vårdavdelningarna och samverkar med personal i kommunernas rehab-organisation. I nuläget är behovet störst av fysioterapeut riktad mot både kirurgi och intensivvård samt medicinsk lymfterapi. Du kommer att erbjudas såväl intern och extern utbildning för att förvärva den fördjupade kunskap som krävs. På vår arbetsplats är vi stolta över våra medarbetare som arbetar med frihet under ansvar. Vi använder oss av digitala verktyg som en naturlig del av vardagen, vi är bra på att ta tillvara medarbetarnas idéer och vågar även pröva nya arbetssätt. Vi värderar högt att du får rätt start på din arbetsplats, därför arbetar vi med mentorskap, du introduceras i arbetet med hjälp av erfarna kollegor. Dina arbetstider är förlagda dagtid måndag till fredag.

Vi söker

 Du som söker till oss är en person som är ansvarstagande, kreativ med en god empatisk förmåga. Du kan arbeta både självständigt och systematiskt samtidigt som du gärna samarbetar i teamet kring patienterna. Hos oss arbetar vi med ständiga förbättringar och utvecklar nya arbetsmetoder i våra möten med patienterna. För att trivas hos oss är det viktigt att du är öppen för och ser positivt på nya arbetssätt. Du som söker till oss är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare  erfarenhet av arbete slutenvården som fysioterapeut/sjukgymnast och inriktning inom kirurgi, intensivvård, medicinsk lymfterapi är det meriterande. Det viktigaste är att du har nyfikenhet, intresse och vilja att utvecklas inom dessa områden. Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan till oss. 

Vår arbetsplats

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, logoped, assistentpersonal och dietister i öppen och sluten vård i norra Kalmar län. Samrehabs medarbetare finns på Västerviks och Oskarshamns sjukhus samt på distriktsrehabiliteringsmottagningarna i de sex norra kommunerna i länet. Vi sprider kunskap och stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika individen till eget ansvar för sitt välbefinnande. I slutenvården träffar vi på personer med många olika diagnoser och tillstånd vilket gör arbetet både spännande och utmanande. God kommunikation och samarbete är en förutsättning för vårt uppdrag, både inom arbetsplatsen och med våra samverkansparter omkring oss. Förutom vår grundläggande ansvarsfördelning har vi daglig styrning där vi går igenom och fördelar dagens arbete utifrån vårdtyngd, ansvarsområde och kompetens. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/112

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-02
Upplysning om tjänsten

Carolina Brogie, Områdeschef

0492-17546
Upplysning om tjänsten

Erik Sjöstedt, Fysioterapeuterna

0490–87955

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30