Fysioterapeut Samrehab - Akutblocket

Västerviks sjukhus, Samrehab akutblocket

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett omväxlande, självständigt och utvecklande arbete. Dina arbetsuppgifter består av bedömningar, behandling och träning av inneliggande patienter på Västerviks sjukhus samt patienter inom specialiserad öppenvård. Arbetet riktar sig främst emot ortopedi-, kirurgi-, medicin-, barn- samt kvinnokliniken. Du arbetar och ingår i en tätt sammansvetsad arbetsgrupp med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, assistenter, dietister och har ett nära samarbete med personalen på avdelningarna.
På sikt kommer du har möjlighet att kunna nischa dig mot en patientgrupp som du kanske brinner lite extra för. Vi kommer då att erbjuda dig både intern och extern utbildning för att du ska få den fördjupade kunskap som krävs.

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag dagtid.

På vår arbetsplats är vi stolta över ansvarstagande medarbetare som arbetar med frihet under ansvar. Vi använder oss av digitala arbetssätt som en naturlig del i vardagen  samt att vi är bra på att ta tillvara på medarbetarnas idéer och vågar prova exempelvis nya arbetssätt.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi tror att du som söker är en person som är ansvarstagande, kreativ och har en god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt och systematiskt samtidigt som du gärna samarbetar i teamet kring patienterna. Hos oss arbetar vi med ständiga förbättringar och utvecklar nya arbetsmetoder i våra möten med patienterna, så för att trivas hos oss är det viktigt att du är öppen för och ser positivt på nya arbetssätt. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast och vi vill att du som söker har ett stort intresse av slutenvårdsarbete.

Urval sker löpnade.
Välkommen med din ansökan.

Provanställning kan komma tillämpas

Vår arbetsplats

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län.

Samrehab finns på Region Kalmar läns distriktsrehabiliteringsmottagningar i de
sex norra kommunerna i länet. Vår verksamhetsidé är: Vi sprider kunskap, stärker det
friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin
hälsa och sitt välbefinnande. På akutblocket är vi ett team på cirka 15 medarbetare
med olika yrkesprofessioner. God kommunikation och samarbete är en förutsättning för vårt uppdrag. Förutom vår ansvarsfördelning har vi daglig styrning där vi dessutom kan fördela dagens arbete utifrån ansvarsområde och kompetens. Slutenvård innebär att vi träffar på många olika diagnoser och tillstånd vilket gör arbetet spännande och utmanande.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/119

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus, Samrehab akutblocket

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-31
Upplysning om tjänsten

Ulrika Blomé Basenhetschef

0490-870 80
Upplysning om tjänsten

Johanna Östberg, Fysioterapeuterna

0490-866 40

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 maj 2022 Lämna synpunkter på innehållet