Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Fysioterapeut mental hälsa

Fysioterapeut mental hälsa

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserad av ett varierande, självständigt och inte minst värdeskapande arbete som fysioterapeut/sjukgymnast inom mental hälsa, samrehab Norr, Västerviks sjukhus?
I uppdraget som fysioterapeut inom den psykiatriska slutenvården, öppenvården, barn och ungdomspsykiatrin samt primärvården möter du patienter i olika åldrar med olika diagnoser och behov. Din roll är särskilt viktig då du utifrån patientens psykiska och fysiska förutsättningar och förmågor planerar och initierar relevant behandling/intervention som genomförs såväl individuellt som i grupp. För att lyckas med uppdraget samverkar du med arbetsterapeuter och rehab-assistenter inom enheten samt har ett nära samarbete med personal på hälsocentralerna,  psykiatriska öppen-och slutenvården samt inom barn och ungdomspsykiatrin. Du erbjuds interna och externa utbildningar för att du ska besitta de fördjupade kunskaper som krävs, det finns även möjlighet till handledning. Dina arbetstider är förlagda dagtid måndag till fredag med möjlighet till flexibel arbetstid. På vår arbetsplats är vi stolta över ansvarstagande medarbetare som arbetar med frihet under ansvar. Digitala arbetssätt är en naturlig del i vardagen, vi är också duktiga på att ta tillvara på medarbetarnas idéer och vågar bland annat prova nya arbetssätt som blir bra för både patienter och verksamheten. Ett prioriterat arbetsområde hos oss är utveckling av e-tjänster. Som ett komplement till det fysiska patientmötet arbetar även med stöd-och behandlings-plattformen, som gör det möjligt för patienten att möta oss digitalt exempelvis via video som uppskattas av både patienter och medarbetare.

Vi söker

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har utbildning inom basal kroppskännedom eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig. Som person känner du igen dig i att du är du kreativt lagd, har en stor empatisk förmåga och tycker om att ta ansvar. Du kan arbeta både självständigt och strukturerat samtidigt som du gärna samarbetar i teamet kring patienterna. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten är B-körkort önskvärt. Har du frågor angående tjänsten, kontakta oss gärna. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Provanställning kan komma att tillämpas. 
Vi är nyfikna på dig  varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Samrehabs verksamhetsidé består av att vi sprider kunskap, stärker det friska och genom värdeskapande möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för den egna hälsan och sitt välbefinnande. Vår inställning är att allt går att lösa och vi ser möjligheter istället för svårigheter

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/815

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-01
Upplysning om tjänsten

Ulrika Sundell, områdeschef

0490-87411
Upplysning om tjänsten

Erik Sjöstedt, Fysioterapeuterna

0490-86281

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30