Funktionsplanerare

Regionservice söker Funktionsplanerare. Välkommen med din ansökan senast den 14 april.

Vi erbjuder

I rollen som funktionsplanerare är du länken till vården i våra byggprojekt. Du bevakar verksamhetsfrågor och säkerställer att vårdens behov uppfylls och att verksamheten kan bedrivas i så ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler som möjligt. Du fångar vårdens behov och utvecklar vårdens lokaler med framtidsperspektiv, utifrån styrande regelverk gällande exempelvis hygien och arbetsmiljö.

Arbetet bedrivs i projektform i teamarbete, där du i vissa delar är den som leder och ansvarar för arbetet. I andra delar fungerar du som stöd i hela processen, arbetar konsultativt och fungerar som koordinator mellan vårdverksamheten, byggprojektledaren och andra tekniska konsulter. Du samarbetar, planerar och genomför möten med vårdens representanter, arkitekter, konsulter och entreprenörer. Uppdraget är länsövergripande och medför resor i länet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom yrket. Specialistutbildning med teknisk inriktning är en fördel, men inte ett krav. Även erfarenhet av ledarskap är en fördel för framgång i arbetet.

Som person är du öppen och samarbetsvillig. Du är också noggrann, strukturerad och van vid att driva ditt arbete självständigt. Du gillar att ha många bollar i luften och har en vilja att skapa förutsättningar för god vård!

Vår arbetsplats

Regionservice är en av Region Kalmar läns nio förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för alla förvaltningars verksamheter.

Bygg- och förvaltarenheten förvaltar Region Kalmar läns fastigheter och ansvarar för Regionens stora och komplexa byggprocesser. Nu söker vi en funktionsplanerare, med placering i Kalmar eller Västervik.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

LS:2019:8

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-04-14

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Thomas Karlsson

1:a linjens chef

0480-83198
Upplysning om tjänsten

Susanna Köhlin

Teamledare

0480-81846
Upplysning om tjänsten

Kenneth Ström

Facklig företrädare Vårdförbundet

0490-87410

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30