Funktionell systemförvaltare telefoni

Regionservice

Vi erbjuder

en tjänst där du kommer att driva utvecklingen av Region Kalmars läns telefonilösningar och arbetar strategiskt för att utveckla befintliga funktioner och implementera nya. Du har en viktig roll i vår organisation där det är högt ställda krav på säkerhet och tillgänglighet för våra kunder. Genom omvärldsbevakning och samverkan med andra, såsom driftoperatörer, Region Kalmar läns IT-förvaltning, leverantörer och länets kommuner, arbetar du proaktivt och med ständig utveckling av våra telefonilösningar.
 
Du har en kommunikativ roll och ditt arbete innefattar också att hantera den dagliga driften av våra växelsystem samt ge support till regionens användare. Du har även kontakt med leverantörer när det gäller såväl felanmälningar, uppgraderingar, större projekt och ny funktionalitet.

Placeringsort för tjänsten är i Kalmar eller Västervik.

Vi söker

ytterligare en systemförvaltare telefoni till vårt gäng! Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT/telefoni och/eller arbetslivserfarenhet inom telekombranschen, alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska vara van att leda projekt samt kunna ha ett helhetsperspektiv med ett strategiskt förhållningssätt. Du behöver vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande gentemot såväl kunder som arbetskamrater och övriga medarbetare inom vår organisation. Du tar initiativ, kan strukturera samt prioritera ditt arbete och ta dig an komplicerade problem.

Erfarenhet av ett eller flera av följande system är en fördel för tjänsten, men inte ett krav:
- Avaya Aura eller motsvarande
- Trio Enterprise
- Ascom IP-DECT, meddelandeplattform och larm

För tjänsten krävs B körkort, då resor inom länet kan förekomma.

Urval kan komma att ske löpande.

Vår arbetsplats

På Teleservice och Kundtjänst ger vi service till medborgarna och till Region Kalmar läns olika verksamheter. Vi bemannar Region Kalmar läns växelnummer och sjukhusens receptionsdiskar, vi har en intern kundtjänst samt ansvarar för drift och utveckling av telefonin. Vi arbetar länsövergripande och finns på tre orter, Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/557

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-22
Upplysning om tjänsten

Marie Olander

0480-841 88
Upplysning om tjänsten

Carin Sundström, Vision

0480-83785

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet