Fotterapeut Medicinkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Arbetet som fotterapeut hos oss är varierande och självständigt. Du arbetar med förebyggande fotvård i form av bedömning, uppföljning och ibland livslång behandling inom specifika diagnosgrupper. Du kommer att ingå i ett multidisciplinärt fot-team med månatliga träffar. I arbetet ingår även viss sårbehandling med god handledning av erfaren sårsköterska. Gott samarbete även med Team Olmed dit vi remitterar patienter för ortopedteknisk åtgärd. Goda möjligheter till fortbildning och du blir handledd av erfaren kollega. 

Vi söker

Vi söker dig som har en adekvat utbildning till medicinsk fotterapeut. Är du dessutom utbildad undersköterska eller har vidareutbildning och erfarenhet av diabetesfotvård / sårvård är det meriterande.

Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och samtidigt kan arbeta självständigt. Är du positiv, flexibel och ansvarstagande kan du vara den vi söker. Vill du dessutom utveckla både verksamheten och dig själv i din yrkesroll kan detta vara tjänsten för dig. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

För den medicinska fotvården på Västerviks sjukhus ansvarar medicinkliniken. Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik men med nära samarbete över gränserna. Fotvården ligger på den mindre medicinmottagningen där man även har specialiteterna inom sårvård, demensvård och ryggmärgsskadade.

Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/953

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-05
Upplysning om tjänsten

Linda Berggren, Tf. Avdelningschef

0490-870 55
Upplysning om tjänsten

Elin Wallinder, Kommunal

0490-86136

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30