Fotterapeut Medicinkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Arbetet som fotterapeut hos oss är varierande och självständigt.Du arbetar med förebyggande fotvård i form av bedömning, uppföljning och ibland livslång behandling inom specifika diagnosgrupper.

Du kommer att ingå i ett multidisciplinärt fotteam med månatliga träffar.I arbetet ingår även viss sårbehandling med god handledning av erfaren sårsköterska. Vi har ett bra samarbete även med Team Olmed dit vi remitterar patienter för ortopedteknisk åtgärd.

Vi är generösa med fortbildning och god handledning av erfaren kollega.Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Arbetstiden är måndag till fredag, dagtid, möjlighet till flextid. Tjänsten är ett vikariat med start enligt överenskommelse till och med 2022-02-28.Vi söker

Vi söker dig som har en adekvat utbildning till medicinsk fotterapeut. Är du dessutom utbildad undersköterska eller har vidareutbildning och erfarenhet av diabetesfotvård / sårvård är det meriterande.

Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och samtidigt kan arbeta självständigt. Är du positiv, flexibel och ansvarstagande kan du vara den vi söker. Vill du dessutom utveckla både verksamheten och dig själv i din yrkesroll kan detta vara tjänsten för dig. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.Vår arbetsplats

För den medicinska fotvården på Västerviks sjukhus ansvarar medicinkliniken. Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla proffessionerna inräknade. Vi är en stor klinik men med nära samarbete över gränserna. Fotvården ligger på den mindre medicinmottagningen där man även har specialiteterna inom sårvård, demensvård och ryggmärgsskadade.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/562

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2022-02-28

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-22
Upplysning om tjänsten

Monika Svensson

0490-867 65
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, kommunal

0490-862 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30