Förvaltningschef Regionservice

Regionservice

Vi erbjuder

Vill du leda och utveckla en framgångsrik förvaltning tillsammans med positiva och engagerade chefer och medarbetare? Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag som förvaltningschef för Regionservice. I ditt uppdrag ingår att på bästa sätt tillvarata Region Kalmar läns gemensamma intressen genom att utveckla mål och strategier för förvaltningens alla verksamheter. Som förvaltningschef är du med och driver utvecklings-, förbättrings- och kvalitetsarbetet ur ett helhetsperspektiv för Region Kalmar län. Du ingår i regiondirektörens ledningsgrupp.

Som förvaltningschef ansvarar du för Regionservice verksamhet, personal och ekonomi. Regionservice arbetar med ständiga förbättringar och utifrån värdegrunden om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap. Förvaltningens huvuduppgift är att skapa förutsättningar så att Region Kalmar län med samlade krafter når våra mål och förverkligar visionen om ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare samt förvaltningens vision att alltid vara det självklara valet för våra kunder. Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker

Vi söker därför en ledare och chef med vilja och förmåga att utveckla såväl människor som verksamhet. Du har relevant högskoleutbildning och/eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt flerårig chef- och ledarskapserfarenhet. Du har erfarenhet att leda offentlig verksamhet och leda chefer.

Du tycker om att leda i förändring, tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Som chef vill vi att du är kommunikativ, öppen, ärlig med integritet samt konsekvent. Du ser och förstår ekonomiska samband och är samtidigt kreativ och drivande.

Vår arbetsplats

I Regionservice har Region Kalmar län samlat alla servicetjänster. Här finns Region Kalmar läns fastigheter, interna transporter, inköpsfrågor, administrativ service, tvätteri, kost och lokalvård. Vi upprätthåller och utvecklar tjänster som stödjer regionens kärnverksamhet. Våra medarbetare finns i hela Kalmar län och erbjuder en samlad bred kompetens.

Vi har ett öppet, engagerat och kunnigt arbetsklimat, där verksamheten står i fokus och där vi arbetar för att varje dag blir lite bättre.

Tjänsten är säkerhetsklassad och kommer att säkerhetsprövas.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/523

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-04

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ingeborg Eriksson, Regiondirektör

0480-841 96
Upplysning om tjänsten

Stefan Polteg, Vision

072-231 14 94
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-862 30
Upplysning om tjänsten

Kenneth Avenström, Vårdförbundet

0490-874 10

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet