Försäljningsstrateg

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

Dig att vara med på att utveckla området försäljning vid Kalmar länstrafik. Vi utökar bemanningen med två försäljningsstrateger med inriktning mot företagskunder och privatpersoner. Tillsammans med övriga medarbetare inom försäljningsteamet utformas framtidens kollektivtrafik och då i synnerhet inom området marknad och försäljning. Tjänsterna kommer att tillhöra basenheten Affärsutveckling.

Kalmar länstrafik har en väl utarbetad försäljningsstrategi som vi nu har att verkställa. Arbetet omfattar flera olika försäljningsfrämjande åtgärder för att behålla våra idag trogna kunder, men därtill uppdraget om att nå nya kunder.

Vi ska erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv därtill utvecklar vår region. Vår målbild kännetecknas bland annat av enkelhet, att det ska vara relevant och modernt, kundanpassat och funktionellt för att nämna några. 

Försäljningsteamet kommer att arbeta med utveckling av försäljningskanaler, biljettutbud, prissättning och distribution av färdbevis. Det är av vikt att vi finns ute bland företagen och våra kunder varav resor är en del i arbetet och vi ställer krav på körkort.

När det gäller den huvudsakliga placeringen är vi öppna för diskussion, vårt huvudkontor finns beläget i Högsby men därtill förfogar vi över filialer i Kalmar och Oskarshamn.

Vi söker

Dig med en eftergymnasial utbildning inom t.ex. ekonomi och gärna med inriktning mot försäljning och/eller marknadsföring. Erfarenhet inom området försäljning är ett krav och då gärna inom område för digitala kanaler.

Vi söker dig med hög social kompetens, förmåga att kunna entusiasmera och inge förtroende samt att du är lyhörd för synpunkter och önskemål.

Vår arbetsplats

Präglas av ett förhållningssätt som bygger på värdeorden öppet, engagerat och kunnigt. Vi ska alltid leverera en hög service jämte viljan att göra varje dag lite bättre.

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vårt ansvar innefattar stads- och landsbygdsbussar, Kustpilen, Öresundståg, Krösatåg och serviceresor i länet.
Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/480

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-09-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lars Lindahl, biträdande trafikdirektör

010-212 10 80
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-chef

072-465 82 24

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30