Företagssköterska

Regionstab Arbetsmiljö och hälsa

Vi erbjuder

Som företagssköterska hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl ledning, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.
Du arbetar med hälsofrämjande, förebyggande- och rehabiliterande tjänster, såsom kartläggande samtal, lagstadgade medicinska kontroller, hälsoundersökningar, vaccinationer, intyg, råd inom hälsa m.m. Du jobbar också med olika projekt och har vissa ansvarsområden där vi integrerar våra kompetenser som krävs för uppdraget. Som företagssköterska hos oss arbetar du både självständigt och i samarbete med övriga kollegor på enheten och din roll är viktig i arbetet med att skapa värde och resultat för vår region.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad företagssköterska eller legitimerad sjuksköterska med stort intresse för arbetsmedicin.

Vi behöver under en period stärka vårt medicinska team och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med rehabilitering och arbetslivsinriktad rehabilitering. Det är även meriterade om du har utbildning och kompetens inom någon form av samtalsmetodik.

Du är intresserad av människor i arbetslivet, har en helhetssyn och vill gärna arbeta förebyggande och hälsofrämjande. Du är van att arbeta självständigt och har en god planeringsförmåga. Du kommer att arbeta i tvärprofessionella team.
Vi söker dig som har ett konsultativt förhållningssätt med fokus på att skapa ökat värde för våra uppdragsgivare. Du är en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda.

I arbetet som företagssköterska har du ett starkt kundfokus och drivs av att skapa värde och resultat. Du har en förmåga att se helheter och är proaktiv i samarbetet med våra uppdragsgivare. Du är engagerad, målinriktad och en flexibel lagspelare.

God administrativ förmåga, IT-kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort B krävs.

Vår arbetsplats

Arbetsmiljö och Hälsa är Region Kalmar läns inbyggda företagshälsa. Vårt uppdrag är att vare en oberoende resurs som på kort och lång sikt stödjer Region Kalmar län i arbetet med att realisera målet att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vi erbjuder en oberoende och professionell specialistkompetens inom arbetsmedicin, rehabilitering, ergonomi, arbetspsykologi, förebyggande arbetsmiljöarbete och arbetsmiljörelaterade frågeställningar.

Vi genomför insatser på individ- grupp- och organisationsnivå som främjar hälsa, förebygger risker för ohälsa och olycksfall samt rehabiliterar åter till arbetslivet.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/388

Placering/enhet:

Regionstab Arbetsmiljö och hälsa

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-16
Upplysning om tjänsten

Ylva Gorton, basenhetschef

0480-84322

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30