Företagssköterska vid Arbetsmiljö och hälsa Västervik

Arbetsmiljö och hälsa

Vi erbjuder

Som företagssköterska kommer du att vara konsult i arbetsmiljöfrågor, främja hälsa och förebygga uppkomst av sjukdomar/skador hos enskilda och grupper. Du kommer att arbeta med arbetsinriktad rehabilitering och arbetsrelaterad sjukvård, medverka i lagstadgade undersökningar, vara aktör i utbildnings och informationsverksamhet, följa forsknings- och utvecklingsarbete samt använda dig av nya rön inom arbetsmiljö och rehabiliterings-området. Du kommer att i nära samarbete med övriga teamet delta i projekt som syftar till att förbättra arbetsmiljön för våra kunder. Huvudplaceringen är i Västervik men vi servar hela norra länet.

Arbetstiden är förlagt på kontorstid måndag-fredag.

Vi söker

Då en av våra företagssköterskor pensionerats söker vi nu en ny medarbetare till vårt team. Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska. Du bemöter människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt är bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Du har god initiativförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av företagshälsovård och genomgången utbildning för företagssköterskor är meriterande.

Vår arbetsplats

Arbetsmiljö och hälsa är region Kalmar läns kunskapsresurs inom hälso- och arbetsmiljöområdet. Vi erbjuder en oberoende och professionell specialistkompetens inom ergonomi, arbetsmedicin, rehabilitering, arbetspsykologi, förebyggande arbetsmiljöarbete och vid arbetsmiljörelaterade frågeställningar. Vår verksamhetsidé är att erbjuda regionens anställda vår samlade kompetens och våra tjänster inom arbetsmiljö och rehabilitering. Vi arbetar på organisatorisk, grupp och individnivå. Genom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/645

Placering/enhet:

Arbetsmiljö och hälsa

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jörgen Åkesson

0490-866 62

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 oktober 2020 Lämna synpunkter på innehållet