Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Fastighetsingenjör VVS

Regionservice

Vi erbjuder

Region Kalmar läns fastighetsbestånd utvecklas ständigt och växer nu inte minst med ett unikt, omfattande och spännande projekt i Västervik. Vi uppför en ny modern byggnad för en specialistpsykiatri i framkant! Huset ska inrymma vuxenpsykiatri med öppenvård och heldygnsvård samt den rättspsykiatriska verksamheten och får en yta på 24 500 kvadratmeter. Vill du vara med på denna resa? Då har vi nu en spännande tjänst som fastighetsingenjör VVS för dig som vill fortsätta din karriär inom fastighet med inriktning vvs!

Du kommer arbeta nära projektchef, resten av projektteamet och vald entreprenör där ni tillsammans verkar för att hitta optimala lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du bistår med specialistkompetens för att säkerställa kvalitet i slutprodukten. I rollen ingår även att driva installationsprojekt utifrån förvaltning och investeringsprojekt i nära samarbete med strateger, projektorganisation, driftorganisation och förvaltarorganisation, där ni i team skapar rätt förutsättningar för uppdragen.

Vi söker

dig som har en för uppdraget relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial påbyggnadsutbildning inom VVS. Du innehar god VVS-teknisk kompetens och har flera års erfarenhet av arbete i produktion, som projektledare eller som konsult inom din disciplin. Det är meriterande om du arbetat med större sjukhusprojekt tidigare alternativt i större projektorganisationer med komplexa projekt. Det är fördelaktigt om du har kompetens inom medicinska gaser och sprinkler. Du har gärna erfarenhet av arbete inom projektekonomi i större projekt och kompetens inom entreprenadjuridik.

För att lyckas i detta arbete behöver du vara initiativtagande med förmågan att inspirera och stärka din omgivning. Du är lyhörd, verkar för en god dialog och ett förtroligt samarbete där du tar tillvara på andra människors kunskaper. Du förmedlar projektinformation till både ledning och projektdeltagare på ett säkert sätt. Vi söker dig som arbetar noggrant, strukturerat, effektivt och ser till projektets bästa med miljö och kvalitet i varje val.

Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.
Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan!

Vår arbetsplats

Basenheten regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.
Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Vårt förvaltarteam handlägger även länsövergripande frågor inom säkerhet, brand- och skalskydd. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/569

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-09
Upplysning om tjänsten

Maria Liljenberg, Byggchef

0480-84168

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30