Fastighetsingenjör El

Regionservice

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande uppdrag där du hos oss är ansvarig inom området elkraft inklusive telesystem. Du och dina kollegor har det yttersta ansvaret i att vara Region Kalmar län experter inom elområdet vid ny- och ombyggnadsprojekt vid våra sjukhus, hälsocentraler, folktandvårdsenheter och folkhögskolor. Tillsammans fördelar ni ansvaret för projekten för att hitta en jämn balans i era uppdrag.

Du kommer vara en av dem som är delaktig i planerat underhåll av befintliga installationer inom området. Tjänsten innebär även att vara ett stöd till våra driftsenheter som har uppdraget att hantera den dagliga driften av våra ägda fastigheter.

I tjänsten som fastighetsingenjör kommer du också få möjlighet att arbeta med projektledningsarbete inom Region Kalmar läns övriga installationsprojekt. Du kommer även få vara delaktig i vårt arbete med energieffektiviseringar och optimeringar av befintliga system.

Vi söker

Du är högskoleutbildad elingenjör eller har annan utbildning och arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet från liknande arbete, som arbete i bygg- och installationsprojekt eller uppdragsledare inom konsultverksamhet.

Placering i Kalmar men du kommer att arbeta med projekt i hela länet varav krav på B-körkort.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med sjukhusprojekt eller i projektorganisationer med komplexa projekt. Det är bra om du också har arbetat med projektekonomi i projekt och har kompetens inom entreprenadjuridik. Vi önskar även att du har erfarenhet av projektering och vana att arbeta med projekterande konsulter. Ditt uppdrag innebär att du behöver ha ett intresse för och följa utvecklingen inom ny teknik och el området.

För att lyckas i detta arbete behöver du vara en engagerad person med eget driv som har förmågan att inspirera och stärka din omgivning. Vi ser i dig en trygg person som genom att vara lyhörd verkar för en god dialog och ett förtroligt samarbete där du tar tillvara på andra människors kunskaper. Du är kommunikativ och kan förmedla projektinformation till både ledning och projektdeltagare. Du arbetar strukturerat och effektivt med miljöperspektiv och god kvalité i alla dina val

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan!

Vår arbetsplats

Regionfastigheters uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/382

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-06-27
Upplysning om tjänsten

Maria Liljenberg

0480-841 68

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30