Fastighetsförvaltare

Regionservice

 

Vi erbjuder

En spännande roll som fastighetsförvaltare inom Region Kalmar län!

I rollen som fastighetsförvaltare hos oss erbjuds du ett totalansvar för byggnaderna inom ditt förvaltarområde och det innebär ett tätt och gott samarbete med Regionfastigheters kunder, som största del består utav Region Kalmar läns olika förvaltningar.
Som fastighetsförvaltare arbetar du efter årlig budget, säkerställer och följer upp underhållsplaner, genomför hyresanpassningar, upprättar hyresavtal och följer upp hyresgästers behov och önskemål.

Det ingår även i arbetsuppgifterna att samordna drift- och underhållsfrågor, planera och upphandla ombyggnads- och underhållsarbeten samt säkerställa att myndighetskrav efterlevs.

Vi söker

Dig som har en byggnadsteknisk högskoleutbildning med inriktning fastighet. Du har flera års erfarenhet inom området och har arbetat som förvaltare eller projektledare inom fastighet.
Du ska också ha god kunskap inom fastighetsekonomi, entreprenad, juridik samt avtal.

För att lyckas i detta arbete behöver du vara en engagerad person med eget driv och en förmåga att samverka. Du är strukturerad, noggrann och har förmågan att se helheten i det dagliga arbetet.

Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.

Placering är möjlig i Kalmar, Oskarshamn eller Västervik.
Tjänsten kan komma att vara placerad i säkerhetsklass 2-3 med säkerhetsprövning.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan!

Vår arbetsplats

Basenheten Regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster.
Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser.
Vårt förvaltarteam handlägger även länsövergripande frågor inom säkerhet, brand- och skalskydd. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1110

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-23
Upplysning om tjänsten

Johnny Östman

0480-844 35

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30