Enhetsledare Steriltekniska enheten

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Steriltekniska enheten på Länssjukhuset i Kalmar söker nu en enhetsledare som på uppdrag av och i nära samarbete med avdelningschef koordinerar och planerar den dagliga verksamheten, säkerställer att verksamheten levererar hög kvalité och att verksamheten drivs, utvecklas och följs upp i enlighet med våra kvalitets- och miljömål.  

Rollen som enhetsledare är en nyinrättad roll och innebär att du kommer att arbeta 50 procent som enhetsledare i kombination med 50 procent arbete i verksamheten.

Din arbetsgrupp består idag av tolv medarbetare (steriltekniker och undersköterskor) vilka du förser med de förutsättningar och befogenheter som krävs för att nå verksamhetens mål. 

Rollen som enhetsledare kräver stort engagemang, självinsikt och trygghet. Du behöver kunna arbeta självständigt och ha förmåga att strukturera och organisera ditt arbete, ha en lösningsfokuserat perspektiv och kunna se helheten ur ett verksamhetsperspektiv. Ditt ledarskap medverkar till ett arbetsklimat som präglas av öppenhet, delaktighet och ett förtroendefullt samarbete.

Uppdraget som enhetsledare är ett tidsbegränsat förordnande och vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi söker

Dig som är utbildad steriltekniker, undersköterska eller operationssjuksköterska. Du är positiv, öppen och flexibel och kan inspirera, entusiasmera och få andra att växa i sina roller. Du är kommunikativ och kan samarbeta väl i grupp och trivs i en arbetsledande position. Du vill utvecklas som person och är mogen att ta ansvar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Steriltekniska enheten är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken och har som huvudsakligt uppdrag att rengöra, kontrollera och sterilisera instrument till våra kunder. Vi servar sjukhusets operationsavdelning, vårdavdelningar och mottagningar samt hälsocentralerna i södra länet och ett flertal externa kunder. Vi har högt ställda kvalitetskrav och följer de normer och standarder som finns för vår verksamhet.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/353

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-08
Upplysning om tjänsten

Ylva Gorton, Avdelningschef

0480-899 62
Upplysning om tjänsten

Gustav Gustavsson, Kommunal

0480-810 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet