Enhetschef AnorexiBulimiCenter (ABC) i Kalmar län

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du vara med att leda och utveckla ätstörningsverksamheten i Kalmar län?
Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som enhetschef för AnorexiBulimiCenter, ABC. Du kommer att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med verksamhetschefen samt ledningsgruppen för BUP, i vilken du ingår.  Tillsammans med dina medarbetare kommer du arbeta för att behålla och utveckla kvaliteten i vården samt skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö, ett gott ledarskap och medarbetarskap. Du kommer att ha ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö samt följa upp mål och resultat.

Som enhetschef företräder du både den egna verksamheten och BUP i Kalmar län. BUP befinner sig just nu i en förändring. En ökning av den psykiska ohälsan bland barn och ungdomar har under de senaste åren inneburit ett stort söktryck, såväl i Kalmar län som i hela landet. Därför pågår nu ett förändrings- och förbättringsarbete för att minska väntetider och öka kvaliteten på de insatser som görs. Du kommer att bli delaktig i arbetet på länsnivå samt drivande för det som gäller din egen verksamhet.

Som chef inom Region Kalmar län erbjuds du utbildningar samt olika nätverk och forum som stärker och utvecklar dig i ditt ledarskap. HR-konsult, controller, verksamhetsutvecklare och kommunikatör finns kopplade till enheten och stöttar dig konsultativt med de frågor du ställs inför. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Våra chefsförordnanden är tidsbegränsade och du erbjuds en tillsvidareanställning inom din grundprofession. 

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort engagemang och som brinner för att leda, planera, följa upp och utveckla. Du som söker har högskoleutbildning som är relevant för verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatriskt arbete samt vill utveckla ditt ledarskap. Har du erfarenhet av ätstörningsverksamhet samt chefserfarenhet och/eller utbildning inom ledarskap är det meriterande.

Du är en ansvarstagande person med stort intresse för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Ditt engagemang och din inställning bidrar till ett bra arbetsklimat och hög delaktighet där alla samarbetar för bästa vårdkvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. Utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister krävs för att bli aktuell för tjänsten.

Vår arbetsplats

ABC är en specialistenhet som erbjuder kvalificerad och individanpassad vård och stöd till barn, ungdomar och vuxna med anorexi, bulimi eller ätstörning UNS, och deras familjer. Verksamheten täcker allt från öppenvård, dagvård, rådgivning och anhöriggrupper. Våra öppenvårdsmottagningar och vår dagvård finns i Kalmar och Västervik. ABC ingår i BUP samt Psykiatriförvaltningen i Kalmar län. Inom förvaltningen är vi totalt 600 medarbetare som arbetar med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/652

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-24
Upplysning om tjänsten

Sanna Karlsson, Verksamhetschef

0480-899 46
Upplysning om tjänsten

Emelie Trulsson, Akademikerförbundet-SSR

0480-849 01
Upplysning om tjänsten

Annika Sjögren, Kommunal

070-633 23 45
Upplysning om tjänsten

Maria Einarsson, Läkarförbundet

0480-817 49
Upplysning om tjänsten

Cecilia Nordén, Vårdförbundet

073-687 24 56
Upplysning om tjänsten

Anna Falked, Vision

0480-44 84 87

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet