Ekonom med inriktning verksamhetsutveckling

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu en unik tjänst som passar dig som brinner för både ekonomi och verksamhetsutveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande och kvalificerat arbete i en spännande miljö där du tillsammans med oss får vara delaktig i utvecklingen av våra verksamheter.

Du kommer arbeta konsultativt till förvaltningens verksamhetschefer i såväl strategiska som operativa frågor som rör planering, rapportering, utvärdering och analys av verksamheten. Härutöver deltar du i det traditionella förvaltningsövergripande ekonomiarbetet med budget, prognos, delårs- och årsbokslut.

Förvaltningen ansvarar för regionens hälsocentraler, 1177 Vårdguiden på telefon, barnhälsovården, asyl- och flyktinghälsovården, barn- och ungdomshälsan samt psykisk hälsa primärvård.

I utvecklarrollen är du med och formar utvecklingsarbetet framåt mot det övergripande målet om ökad patientsäkerhet, tillgänglighet och kvalitet. I fokus för utvecklingsarbetet ligger utveckling av nya arbetssätt och den digitala omställningen.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning ekonomi eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Vi ser gärna att du har någon kompletterande utbildning och/eller erfarenhet inom området verksamhetsutveckling såsom processutveckling, förbättringskunskap och projektledning.

Vi vill att du har ett genuint intresse för offentlig verksamhet och gärna några års erfarenhet inom området. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga samt lätt för att skapa goda relationer och engagemang. Det är viktigt att du är noggrann, van att arbeta självständigt men också har lätt för att samarbeta. För att bidra till att nå verksamhetens mål behöver du vara drivande och målfokuserad.

Vår arbetsplats

Du blir en del av primärvårdsstaben i Region Kalmar län och kommer att få arbeta tätt tillsammans med förvaltningsdirektör och engagerade medarbetare inom utveckling, HR, kommunikation och medicin. Vi erbjuder dig en arbetsplats med öppet arbetsklimat och fokus på bra bemötande. Flertalet medarbetare inom primärvårdsstaben har sin arbetsplats på regionkansliet i Kalmar, men på grund av verksamhetens geografiska spridning är det fullt möjligt att utföra arbetet med placering på annan överenskommen ort inom länet.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/524

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-09-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Joakim Söderlind

0490-87417

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet